Horoskop na tento týden 4.3. 2019 - 10. 3. 2019

03.03.2019 11:02
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Kvadratura Marsu s Venuší přináší do vašeho života nepříjemnosti zejména v milostných vztazích, ale ani pracovní sféře se nevyhnou jisté problémy. Důležité je nedělat si z toho těžkou hlavu a postavit se tomu čelem. Jen to vám pomůže přežít týden.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Nejste příliš obeznámeni s problémem, který nyní ve firmě vznikl. Jedno však víte jistě, nepříjemná atmosféra na pracovišti jen tak rychle nezmizí. Nadřízený teď potřebuje každou pomocnou ruku a je tedy dost pravděpodobné, že se vám směna prodlouží.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Pomalu, ale jistě vám dochází trpělivost s jedním členem vaší rodiny. Nejde o blízkou rodinu, přesto se potkáváte dost často a tato osoba vám pije krev. Její hulvátství a neskutečná lenost vás dohání k šílenství, stejně jako její trapná sebedůvěra.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Pro citlivé Ráčky bude tento týden doslova utrpením. Doma i na pracovišti to bude vřít emocemi. V takovém prostředí se necítíte příjemně a vyvolává to ve vás negativitu. Nenechte si kazit tyto dny a vyrazte někam do přírody, to vám značně pomůže.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Pořád vám nejde do hlavy chování jednoho kolegy. Tento jedinec neustále vyvolává hádky, chodí negativně naladěn a jeho výsledky šli rapidně dolů. Místo toho, abyste ho s ostatními kolegy pomlouvali, tak se spíše pokuste najít příčinu jeho jednání.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

O své rodinné hnízdečko pečujete s opravdovou láskou a péčí. Spousta lidí se u vás doma cítí příjemně a vaše přítomnost v nich vyvolává milé pocity. Tento týden se pokusíte svou domácnost ještě více zvelebit. Dopadne to samozřejmě více než úžasně.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Tento týden vás poctí návštěva. Příliš milé setkání to však nebude. Místo příjemného povídání se strhne lavina výčitek a nehezkého rýpání. Příště si raději dobře rozmyslete, koho si pozvete domů. Tuto návštěvu budete rozdýchávat ještě hodně dlouho.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Máte tento týden dobročinné sklony. Toužíte pomáhat, kde je to nejvíce potřeba. Za tím stojí i jistý zájem o své okolí. Hledáte informace, co ve svém životě změnit. Uvědomíte si, že pokud chcete lepší svět, musíte vylézt ze své ulity nevědomosti.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Co se lásky týče, tak jste tento týden mírně podráždění. Nic vám nevychází podle plánu a to vy nemáte rádi. Náladu vám nezlepší ani přicházející víkend, který chcete strávit někde mimo domov. Hoďte některé věci za hlavu a běžte si raději užívat.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

V pracovní sféře se vám tento týden bude skvěle dařit. Zvládáte i ty nejnáročnější úkoly levou zadní. Vedení firmy je vaší důslednou prací více než potěšeno a jisté je, že nějaká ta odměna na sebe nenechá dlouho čekat. Jen nepolevujte ve své činnosti.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Úžasných výsledků dosáhnete v práci jen tehdy, pokud naplno zapojíte svůj racionální mozek, ale i kreativní duši. Postavte se tento týden výzvě a pořádně na sobě zapracujte. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a vy se budete hřát na výsluní

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Trochu se vám tento týden vymkne z ruky finanční sféra. Máte mírně rozhazovačné sklony a peníze se vám nedaří držet v peněžence a ani na bankovním kontě. Co teď s tím? Už je pozdě plakat nad rozlitým mlékem, vemte si alespoň do budoucna ponaučení.

 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

ho

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: