Horoskop na tento týden 31. 5. 2020 - 7. 6. 2020

31.05.2020 12:58

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V lásce to teď není úplně růžové! Očekávejte menší, či větší rozbroje, a hlavně neshody ohledně chodu vaší domácnosti. Týká se to hlavně párů, které spolu teprve začaly bydlet, nebo spolu bydlí velice krátce. Soužití s jinou osobou se vám jeví náročně. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Doslova prahnete po nějaké radikální osobní změně. Nejraději byste si zašli ke kadeřníkovi a nechali si udělat kompletně nový účes. To se vám však jen tak brzy nepoštěstí. Váš kadeřník má na dlouhou dobu plno a vy si už zoufáte a nevíte co se sebou. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čekají vás velice pozitivní události. Zejména v oblasti financí se můžete těšit na uspokojivé změny a možná i na zvýšení platu. Poslední dobou jste to měli s penězi velice složité, ale nyní se konečně blýská na lepší časy a vy máte hned lepší náladu. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tento týden si dávejte pozor na své zdraví. Hrozí zejména nebezpečí úrazu, obzvlášť pokud se chystáte na nějaké venkovní sportovní aktivity. Nezapomínejte, že jste poslední dobou cvičit nikde nemohli a vaše svaly značně ochably. Tak raději zvolněte. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Práce vás momentálně neskutečně baví. Užíváte si každou chvilku, kdy máte v kolektivu slovo a svým spolupracovníkům radíte, ale zároveň umíte zúročit i váš pověstný smysl pro humor, takže je o zábavu postaráno. Nadřízený si vás nemůže vynachválit. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Se svou rodinou jste se za poslední měsíce velice sblížili a semkli jste se. Neumíte si představit život bez nich a každý svůj volný čas trávíte s nimi. Umíte se skvěle pobavit a společné chvíle trávíte někde venku či v přírodě. Máte i své rituály. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pracujete s velice talentovanými lidmi, které je těžké předčit. Přesto ale v jistých věcech vynikáte. Umíte odhadnout, jaký člověk před vámi stojí, a proto jste mnohdy byli personálnímu oddělení nápomocni. Navíc s lidmi umíte i skvěle komunikovat. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte pocit, že se sebou musíte něco radikálního udělat. Máte nějaké to kilo navíc a už se necítíte dobře, navíc potřebujete trochu upravit účes, image, ale chce to udělat i pořádný vítr v šatníku. Schází vám však čas i peníze. Na vše musíte postupně. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Utrácet by vám v poslední době šlo, ale nejde to dělat pořád. Úsměv a radost z nově zakoupených věcí by rychle zmizela, pokud byste zjistili, že účet zeje prázdnotou a už není odkud brát. Tak si užijte pár drobností a na zbytek si nechte zajít chuť. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Mysleli jste si, že vás čeká velice perné období, kdy budete muset dohánět, co se dá. Nakonec to ale nevypadá tak hrozně a naopak si najdete čas i na sebe. To jste nečekali a užíváte si to plnými doušky. Říkáte si, že všechno zlé je k něčemu dobré. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Bohužel vás zklame velmi blízký člověk, který na vás hrál jen nějaké hry a myslel si, že mu to projde. Vy jste mu však na jeho nekalosti přišli a konfrontovali ho s tím. Na jeho výmluvy už ale nemáte náladu a okamžitě s ním ukončujete veškerý kontakt. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V rodině vládne velice přátelská a pohodová atmosféra, která vám vždy vykouzlí úsměv na tváři. I když se třeba vy potýkáte s nějakým osobním problémem, nebo třeba vás naštvou v zaměstnání, tak si můžete být jisti, že doma vám hned zvednou náladu. 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/


   

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: