Horoskop na tento týden 29. 6. 2020 - 5. 7. 2020

28.06.2020 10:43

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V práci procházíte poslední dobou poměrně náročným obdobím, které není žádný med. Ani tento týden tomu nebude jinak. Musíte se toho spoustu nového naučit a mnohdy máte pocit, že nestíháte mladším, či zkušenějším kolegům. Vše se ale časem zlepší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čeká vás náročná cesta. Ať už je tím myšleno cokoliv a to buď ve fyzické, či duchovní rovině. Jisté je, že se bude jednat o bolestivou záležitost plnou vzpomínek a bezesných nocí. Musíte si tím však projít a na konci z vás bude úplně jiný člověk.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S nadřízeným jste teď v práci na ostří nože. Nesouhlasíte s jeho názory a tak jste stále v nějakém konfliktu. Dokonce už začínáte uvažovat nad změnou zaměstnání, protože vám momentální situace ale vůbec nevyhovuje. Možná to bude to nejlepší řešení.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V milostném životě zažíváte hřejivé období plné lásky a porozumění. Protějšek plní, co vám na očích vidí. V pracovní sféře to však drhne. Nejste spokojeni s úkoly, které dostáváte od šéfa a ani s kolegy nemáte ideální vztahy. Koukáte i po něčem jiném. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento týden vás čeká spoustu nových zážitků a nevšedních situací. Možná jste zkusili nový koníček, nebo jste se začali bavit s novou skupinkou lidí. To vše vás může příjemně obohatit a navíc získáte zkušenosti, které ještě někdy v životě zúročíte. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Po finanční stránce nijak nestrádáte. A rozhodně jste na tom lépe než v uplynulých týdnech i měsících, přesto máte ale pocit, že nemáte dost, protože toho máte hodně v plánu. Přes letní měsíce se totiž chcete věnovat rekonstrukci, ale i změně vzhledu. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

S rodinou to momentálně moc neklape. S některými členy se nemůžete shodnout na základních věcech a to vás neskutečně rozčiluje. Vadí vám, že dané osoby jsou naprosto netolerantní a uznávají jen vlastní hodnoty a vy se musíte stále jen přizpůsobovat. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud jste nadšenci přírodních materiálů a ručních prací, tak tento týden vsaďte na nějaký kreativní kroužek. Malujte na kamínky jen tak pro radost, nebo se dejte na keramiku, či jiné tvoření. Najdete v sobě skrytý talent a výsledky budou geniální. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslední dobou chladne přátelství s osobou, která vám byla velmi blízká. Ani neumíte říct, proč tomu tak je. Vzájemné odcizení ve vás vyvolává zmatené pocity a neustále se snažíte dopídit toho, co se vlastně stalo a nesmyslně hledáte chybu jen u sebe. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Budete na veřejnosti svědkem vyhroceného konfliktu, který kdyby nebyl tak nepříjemný a skoro až agresivní, tak bude spíš směšný. Přesto si ale uvědomíte, jak je důležité porozumění, a že často může dojít k něčemu, co jste vlastně vůbec neplánovali.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Oživení vašeho domova je něco, co vás momentálně moc baví. Stále vymýšlíte nějaké nové vychytávky a měníte, co se dá. Ne každý člen domácnosti bude z těchto změn nadšen, pak ale nakonec uzná, že vaše estetické cítění bylo správné a vypadá to skvěle. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Poslední dobou vás nenechává chladnými velice příjemná osůbka, která vás dostala svým jemným a milým chováním. Již dlouhou dobu jste nepotkali tak ryzího člověka a nyní jste neskutečně šťastní, že jste na někoho takového ve svém životě narazili. 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: