Horoskop na tento týden 29. 4. 2019 - 5. 5. 2019

28.04.2019 10:18
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Velkou radost vám dělají vaše děti. Máte mezi sebou skvělý vztah a tento týden navíc funguje i magická telepatie a milé souznění. I kdybyste měli celý týden pokažený, nebo se vám nedařilo v práci, tak váš domov a lidé v něm tyto chmury hned zaženou.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Hlídejte si tento týden finance. Penízky se vám totiž můžou rozkutálet všemi směry a ani nevíte jak. Máte chuť utrácet a koncem měsíce zapláčete nad tím, kolik jste toho vlastně utratili a zda vám to stálo za to. Poučte se z toho do budoucích dnů.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Máte před sebou poměrně náročný týden, jak fyzicky, tak psychicky. Nejen, že se nebudete cítit po zdravotní stránce nejlépe, ale i starosti v práci a doma vám dají pořádně zabrat. Neberte si to však příliš k srdci a věřte, že přijdou i lepší dny.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

V oblasti financí se mějte tento týden na pozoru a skutečně nic neriskujte, protože se vám to vůbec nemusí vyplatit. Hlavně neuzavírejte nevýhodné půjčky a už vůbec ne s nebankovními společnostmi. Zajímavě vypadající nabídka vás jen vláká do pasti.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

V práci jsou vám skutečně oporou. Dokážete si poradit s mnohými problémy sami, ale je fajn vědět, že za vámi vedení a kolegové pevně stojí a můžete si kdykoliv přijít po radu. Když se budete cítit vyčerpaně z domácích povinností, je na kolegy spoleh.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Vaše energie se tento týden rychle vyčerpá. Nechcete si únavu připustit k srdci, ale je tomu skutečně tak. Máte toho na svých bedrech naloženo až příliš. Slunečné dny jsou vám však k službám. Načerpejte proto o víkendu síly v přírodě a na slunci.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Hned v začátku týdne výrazně stoupá váš mentální výkon. V práci jste na úplném vrcholu a bez vaší rady se tam neobejde ani vedení firmy. Jste velmi ceněným členem týdnu, tak si to nepokažte vaší občasnou domýšlivostí. Povýšení je totiž na dosah.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Tento týden nemáte problém se seznamováním. Kamkoliv se hnete, provází vás silná aura sex - appealu, který vám přihrává ty nejrozmanitější příležitosti. Svůj dokonalý protějšek ale ještě nenaleznete, bude se totiž jednat jen o krátkodobé záležitosti.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Máte rádi, když se v životě posouváte dál. Platí to nejen pro profesní sféru, ale také pro milostné vztahy. Nyní se vám zdá, že váš partnerský vztah trochu stagnuje a vy z toho nemáte moc radost. Je na čase něco podniknout, jinak se z toho zblázníte.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Více než jindy bude tento týden znát, jak úžasný člověk jste. Všímají si toho i lidé ve vašem okolí a jsou vámi doslova okouzleni. Obzvláště osoby opačného pohlaví na vás mohou oči nechat. Máte před sebou úžasně dobrodružný týden plný super zábavy.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

V tomto týdnu si užívejte příznivé konstelace zejména v oblasti financí. Ať uděláte jakékoliv rozhodnutí, penízky vám vždy spíše přibydou, než by se kutálely do všech možných stran. Zvažte proto i nějakou investici do budoucna. Vyplatí se vám to!

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Skvěle se vám v tomto týdnu daří uplatnit veškeré vaše kreativní nápady. Své myšlenky využijete zejména v práci, ale i na domácím poli se vám bude tato vlastnost skvěle hodit. Buďte proto tento týden plně aktivní a zapojte do toho i celou svou rodinu.

 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: