Horoskop na tento týden 29. 11. 2020 - 6. 12. 2020

29.11.2020 12:08

 

Beran

Tento týden budete plni energie a elánu, který vám přinese slávu na poli pracovním i milostném. V zaměstnání stíháte všechny úkoly levou zadní a ještě máte čas na pomoc kolegům. V milostné sféře si užíváte své atraktivity a obdivu opačného pohlaví.

Býk

Jste velmi společenští jedinci a užíváte si konečně toho, že můžete být součástí nějaké akce. Však už vám tento život moc chyběl. Nejste typ člověka, který by rád seděl doma a raději se chcete bavit a být středem pozornosti. Snad už bude jen líp.

Blíženci

Slunce ve znamení Štíra přináší do života tajemství, záhadno, temné choutky, ale i vášnivé noci. To vše se vám nyní bude v životě prolínat a vy budete vzpomínat na minulost a mnohdy se necháte unést melancholickým počasím. Nepodléhejte špatné náladě.

Rak

Procházíte velkou proměnou, hvězdy jsou vám nakloněny a vy si tak můžete užívat jejich přízně. Máte se sebou velké plány a chcete začít úplně znovu a s lepším já. Musíte však začít u svého vnitřního JÁ, dříve než se vrhnete na zvelebování zevnějšku.

Lev

Nemáte rádi změny, pokud vám teda nyní někdo nakazuje, že byste měli udělat něco, co je vám proti srsti, tak na to určitě nemusíte nijak kývat. Slušnost je sice vaše velmi dobrá vlastnost, ale ne vždy vám prokáže dobrou službu. Obzvlášť v práci ne.

Panna

Poslední dobou vám dělá problém organizace pracovních záležitostí. Máte kolem sebe chaos a máte ho i v osobním životě. Možná že, když si to upravíte doma, ubyde vám stresu a některé věci i v práci se dají do pohybu. Nevíte ale, jak správně začít.

Váhy

Stále přemýšlíte nad jistou investicí. Zatím to moc výhodně nevypadá, ale vám váš šestý smysl stále napovídá, že se to může změnit. Jste však na vážkách a hlavně se raději řídíte rozumem, než svou intuicí. Mnohdy je však hlas srdce daleko přesnější.

Štír

Venuše se přesouvá do vašeho znamení, milí Štíři, a čekají vás velké změny. Obzvlášť váš milostný život Venuše značně obohatí. Nebudete mít nouzi o obdivovatele, a také si začnete všímat toho, co vaše tělo i mysl potřebuje. Okamžitě budete atraktivnější.

Střelec

Milí Střelci, období temna se konečně blíží ke konci. Vy, jako velice citliví jedinci, jste již dlouhou dobu věděli o tom, že není něco v pořádku. Nyní však svým šestým smyslem tušíte, že nastávající období pro vás bude, v rámci možností, vydařené.

Kozoroh

Tento týden se chcete věnovat příjemným stránkám vašeho života. Stále se totiž staráte o pracovní záležitosti. Myslíte na nadcházející vánoční svátky a na peníze a možná zapomínáte na úplně to nejdůležitější, a to na pravou domácí příjemnou atmosféru.

Vodnář

Těšili jste se na víkend plný přátel, odpočinku, ale i posezení někde v hospůdce. Bohužel váš zdravotní stav vám žádné povyražení nedovolí. I když se nebude jednat o nic závažného, tak přesto budete muset strávit víkend v posteli s horkým čajem.

Ryby

Venuše není zrovna v příznivém trigonu s vaším znamením a to symbolizuje jediné, že byste si tento týden měli dát pozor na to, co řeknete. Ne každý by to mohl správně pochopit a obzvlášť v rodinných poměrech by mohlo dojít k drobným nesrovnalostem.

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: