Horoskop na tento týden 28. 9. 2020 - 4. 10. 2020

27.09.2020 10:58

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V mnoha ohledech jste v některých životních věcech nespokojení. Chybí vám něco důležitého a někdy myslíte na svou minulost, o které si myslíte, že byla perfektní. Není tomu však tak! Vy pouze žijete v mylné iluzi místo toho, abyste hleděli do budoucnosti. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Máte kolem sebe velké množství ochranných sil, ale přesto nezapomínejte na to, že se mohou vždy vyskytnout nějací škůdci, kteří by vám mohli napáchat nějakou neplechu v soukromém, ale i pracovním životě. Nespoléhejte se proto jen na přízeň hvězd. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vysokým investicím se tento týden rozhodně vyhněte. Není vám přáno a hvězdy vám radí, abyste se na nákupy vrhli v daleko vhodnější čas. Rozhodně se vám to oplatí! Budete si pak moct užít radost z úspěchu a ušetřeného množství nemalých financí. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Velice vás zklame někdo z vašich blízkých přátel. Před vámi se tváří jako neviňátko, hýří vtipem i dobrou náladou, ale za vašimi zády se nerozpakuje si vás brát do úst. Navíc se vám již dlouho nezamlouvá rozkazovačný způsob mluvy tohoto jedince. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Práce je pro vás momentálně velice náročná a ubírá vám tolik potřebnou energii. V zaměstnání je potřeba udělat spousta věcí navíc a špatnou náladu si bohužel donášíte i domů. Máte kvůli tomu na sebe zlost, ale vaše únava už bude opravdu kritická. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vaše finanční rezervy se proklatě tenčí. Trochu tomu napomáhá vaše touha po utrácení. S příchodem podzimu a koncem babího léta se ve vás probouzí touha vlastnit něco krásného, ale i doplnit stávající zásoby svého šatníku. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Někdo se vůči vám chová velmi urážlivě. Neváží si vás jako člověka a uplatňuje na vás nejrůznější manipulativní techniky. Vůbec byste si to neměli nechat líbit. Jen vy můžete být pánem svého já a nikdo by vám neměl vtloukat do hlavy své pomatené lži. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nenechte si líbit urážky od svých kolegů. Ti jsou na vás celkem naštvaní, protože je evidentní, kdo je u nadřízeného v oblibě. Mějte na mysli, že to nejsou vaši kamarádi a raději byste měli hledět na svou kariéru. Závist si vůbec neberte k tělu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

hováte se poslední dobou opravdu velice vznětlivě. Váš partner má vašeho nesmyslného vymýšlení, nevraživé nálady a jízlivých poznámek tak akorát dost. Dokonce je to pro váš protějšek natolik neúnosné, že začíná uvažovat o rozchodu, tak pozor na to. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Udělejte tento týden něco pro sebe. Zajděte si někam na dobré jídlo, ke kosmetičce nebo navštivte kadeřníka, uvidíte že i vaše okolí uvidí pozitivní ohlas vašeho nového já. Musíte se ale soustředit nejen na svůj zevnějšek, ale i na své vlastní nitro. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Se svým protějškem jste jak na bitevním poli. Nemůžete se na ničem domluvit a kompromis nejde tento týden ani jednomu z vás. Dokonce může dojít k několika hádkám, které nebudou mít snadné rozuzlení. Konflikty vznikají i kvůli úplným maličkostem. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Finanční záležitosti si momentálně vyžadují vaši plnou pozornost. Nesmíte ale dát hned na první nabídku, která se vám nyní naskytne. Raději se před každou peněžní transakcí rozvážně s někým kompetentním pobavte a dobře promyslete své další úkony. 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: