Horoskop na tento týden 28. 10. 2018 - 4. 11. 2018

28.10.2018 11:41
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Tento týden je obzvlášť vhodný k vyřizování všech úředních záležitostí. Pokud jste jistou věc delší dobu nechávali na pozdější chvíli, tak se na to nyní s vervou vrhněte. Uvidíte, že to vašemu svědomí značně uleví a navíc vše půjde jak po másle.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Udělejte tento týden něco dobrého pro sebe. Věnujte dostatečný odpočinek svému tělu, ale i své mysli. Naučte se relaxovat a nenechte se rozházet zbytečnými maličkostmi. Povinnosti na vás počkají a rodina vás tento týden přetěžovat určitě nebude.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Čekají vás doma nemalé změny. Již delší dobu se připravujete na rekonstrukci vašeho obydlí a je tedy potřeba zařídit spoustu věcí. Samozřejmě se obnova vaší domácnosti neobejde bez drobných problémů. Konečný výsledek však bude rozhodně stát za to.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Tento týden pro vás bude obzvlášť zábavný. S vervou se vrháte do nových příležitostí a na každý návrh svých přátel s radostí přistoupíte. Bavit se budete celý týden přímo královsky a nové nevšední zážitky pro vás budou mnohdy i příjemným poučením.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Načerpejte tento týden energii do zásoby. V následujícím období budete potřebovat sílu za dva. Čekají vás poměrně náročné časy plné stresu a nečekaných zvratů. Tento týden však dostatečně odpočívejte a relaxujte třeba u dobré hudby a dobrého jídla.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Vaše zdraví na tom tento týden nebude příliš dobře. Chladné období si velice brzy vybere svou daň a ať se snažíte jak chcete, dbáte o své zdraví, jíte vitamíny, pravidelně cvičíte a otužujete se, přesto vás skolí zákeřná chřipka, či jiné nachlazení.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Ve vašem životě by to chtělo nějakou změnu. Již delší dobu je váš život značně stereotypní a vaše mysl i tělo stagnuje. Potřebujete silný a zajímavý podnět, který by vás donutil k výraznému kroku dopředu, jinak opravdu zakrníte a to by byla škoda.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Splňte si konečně své sny a přestaňte se ohlížet na své okolí a blízké. Je úplně jedno, co na to řeknou lidi, jste inteligentní člověk s brilantním úsudkem, nenechte se proto zbytečně ovlivňovat druhými lidmi. Máte právo na svá vlastní rozhodnutí.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Velmi vás to tento týden bude bavit v práci. Možná to bude novým úkolem, který dostanete na starost, nebo k vám přiřadí kolegu, se kterým si padnete do noty. Faktem však zůstává, že díky tomuto potěšení z práce se vám vše bude dařit jako po másle.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Pokulhávat tento týden budou vaše milostné záležitosti. Nemáte na lásku a jiné věci ani pomyšlení. Trápí vás zejména jistá rodinná záležitost, která vám nedá spát. Možná, když se svému protějšku svěříte, zabijete tím chytře dvě mouchy jednou ranou.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Tento týden se věnujte sportovnímu vyžití. Nejen, že vám poděkuje vaše fyzička, ale i endorfiny začnou pracovat a vy se budete cítit daleko spokojenější. Váš vnitřní klid bude doslova nakažlivý a pohodu vnesete do domácího i pracovního prostředí.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Hvězdy nyní nejsou nakloněny přátelským vztahům. S někým z vašich kamarádů se nepohodnete. Na vině bude zejména neochota na obou stranách vyslyšet argumenty toho druhého. Nepomůže ani snaha o opětovnou konfrontaci, raději nechte rozhovor na jindy.

 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/?utm_source=Astrohled&utm_medium=hlavnimenu&utm_campaign=horoskopy-tydenni

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: