Horoskop na tento týden 26. 11. 2018 - 2. 12. 2018

25.11.2018 10:57
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Poslední dobou nevycházíte dobře s některým příbuzným. Problémy již trvají delší čas, stále se stupňují a vy se začínáte pomalu ignorovat. Musíte si uvědomit, zda je vůbec pro vás tento člověk důležitý a jestli si i dál chcete nechat diktovat život.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Ve vašem okolí je osoba, která vám opravdu pije krev a vy máte chuť s ní zpřetrhat všechny vazby. Nic vám v tom nebrání. Daný jedinec vám navíc stále škodí a závidí vám úplně všechno, na co si jen vzpomenete. Raději od takového jedince ruce pryč.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Trochu vás tento týden potrápí finanční stránka, protože jste poslední dobou měli opravdu velké výdaje, které však byly nutné. Nyní se budete muset trochu více uskromnit a i vánoční dárky pořizovat s pořádnou rozvahou. Neutrácejte za zbytečnosti.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Kolem vás je poslední dobou živo. Samé narozeniny od kamarádů, společenské události, či rodinné večeře. Nejraději byste si však vlezli pod deku a pěkně o samotě vychutnávali knihu. Nebojte se s klidem odřeknout událost, na kterou se vám moc nechce.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Tento týden se vám bude obzvláště dařit v pracovních záležitostech. Hýříte skvělými nápady a vylepšováky, které nadchnou vaše kolegy, ale i nadřízené. Jen tak dál, díky vašemu úsilí na sebe povýšení nenechá dlouho čekat. Nepolevte ve svém snažení.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Mírně vás tento týden mohou potrápit zdravotní problémy. Nebude se jednat o nic vážného, přesto vás to donutí přemýšlet nad svým způsobem života. Je pravděpodobné, že některé věci ve svém životě zásadně přehodnotíte. Hvězdy jsou změnám nakloněny.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Nechcete si přiznat chybu, kterou jste v minulosti udělali a stále vám daná záležitost leží v hlavě. Tento týden vás minulost dostihne a vy se jí budete muset postavit čelem. Nemusíte se však obávat, nakonec to vše dopadne lépe, než jste čekali.

 

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Tento týden rozhodně nebudete chodit kolem horké kaše a vše řeknete na rovinu. Některým lidem nebude tato upřímnost moc po chuti. Vy však zjistíte, že pokud jste takhle přímí, je život hned lehčí a výtky ostatních si nebudete brát příliš k srdci.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Naštve vás jedinec, který vám něco slíbil a poté to vždy změní. Vy pak musíte čekat na jeho vyjádření a své plány podřizujete nespolehlivé osobě. Nenechte si tím kazit náladu a své plány nechte být. V jistých věcech je lepší spolehnout se na sebe.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Máte se tento týden opravdu na co těšit, někdo vám blízký nachystá velmi příjemné a nečekané překvapení, které vás dožene skoro až k slzám. Uvědomíte si, že máte kolem sebe skvělé lidi, kteří jsou vašimi přáteli a že ne každý má takové štěstí jako vy

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Myslete trochu víc na sebe a ne na ostatní. Mnozí toho využívají a pokud potřebují pomoct, či se na čemkoliv domluvit, tak se obrací na vás. Vy na pomoc většinou kývnete, i když se vám to nehodí. Nečekejte ani vděk, všichni to berou jako samozřejmost.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Je tady příjemné období, kdy začínají vánoční trhy a vy už se těšíte na procházky mezi rozsvícenými stánky. Dejte si však pozor na případné kapsáře, kteří jen čekají na svou příležitost. Hvězdy vám radí, abyste tento týden byli obzvláště ostražití.

 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: