Horoskop na tento týden 24. 9. 2018 - 30. 9. 2018

23.09.2018 10:16
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Tento týden máte náladu na nakupování. Rozhazování vám půjde jako po másle a v centru vašeho zájmu budou zejména dražší věci. Zamyslete se nad tím, zda tyto věci opravdu potřebujete a jestli není lepší investovat do něčeho jiného a užitečnějšího.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Občas má každý náladu se tak trochu předvést a být středem pozornosti. Vy v tomto nejste výjimkou. Bavit vás budou zejména takové aktivity, kde se budete moct dostatečně ukázat a sklidíte za to obdiv svých známých, kamarádů, či úplně cizích jedinců.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Každý má nárok na trochu toho volna. Samozřejmě, že plnění povinností je důležité. Tento týden však vůbec neuškodí, když trochu polevíte a uděláte si chvilku jen pro sebe. Práce a povinnosti vám nikam neutečou a vy načerpáte tolik potřebnou energii.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Je pravděpodobné, že tento týden vytáhnete ze skříně kostlivce a nebude to nic příjemného pro vás a osobu vám blízkou. Je však potřeba zbavit se minulosti, abyste v životě mohli jít dále. Udělejte za vším tlustou čáru a s nadějí vyhlížejte zítřky

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Tento týden se pustíte do nového projektu. Možná, že vás v práci čekají nové povinnosti, nebo naopak vás něco nečekaného čeká v osobním životě a vy se nebojíte jít do toho po hlavě. Máte před sebou nadějné vyhlídky. Nebojte se jich náležitě využít.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Kolem vás to víří pozitivními emocemi a zejména dobrou náladou. Velký vliv na to má vaše osoba, protože jste naplnění sluncem a vitalitou, která strhne všechny ve vašem okolí a svět hned bude krásnější. Jen tak dál, využijte svého potenciálu naplno.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Poslední dobou jste zaznamenali úspěch na všech frontách. Tento týden nebude výjimkou a zářit budete hlavně v práci, kde se bez vaší pomoci neobejdou. Vaši kolegové i šéf budou rádi za každou radu a dokonce dostanete na starosti i něco důležitějšího.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Pokuste se tento týden ovládnout váš vztek. Dokáže vás rozčílit cokoliv a kdykoliv. Vylívat si svou špatnou náladu budete zejména na svých nejbližších. Pokuste se tyto své neklidné emoce držet na uzdě a uvidíte, že týden proběhne v relativním klidu.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Tento týden se budete tak trochu rozmazlovat. Doma si navodíte příjemnou a relaxační atmosféru a budete odpočívat. Možná si dokonce uvaříte něco gurmánského jen pro sebe a vaše pohoda bude doslova nakažlivá. Jen tak dál, užívejte si života naplno.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

V práci to není třeba přehánět. Věřte, že vám nic neuteče a proto můžete tento týden trochu zvolnit a udělat si čas na kávu, či rozhovor s kolegy. Nejen, že vaše uvolněnost přinese do práce pozitivní energii, ale také příznivě navnadí do příštích dnů.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Užijete si tento týden příjemnou domácí atmosféru. Rodinné vztahy budou na vrcholu a vy si budete užívat společně strávených dnů. Zajdete si někam na výlet do přírody, nebo naopak na nákupy do obchodního centra. Všude to pro vás bude velmi příjemné.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Dejte si tento týden pozor na vaše zdraví. Chladná rána si mohou vybrat svou daň. Nepodceňujte proto teplé oblečení a zažeňte první příznaky případné nemoci. O nic vážného určitě nepůjde, ale pokud podceníte nachlazení, můžete na to nehezky doplatit.

 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: