Horoskop na tento týden 24. 3. 2019 - 31. 3. 2019

24.03.2019 09:54
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Tento týden je obzvláště vhodný k navazování nových známostí. Platí to jak pro osobní život, tak i pracovní sféru. Uzavírání obchodních transakcí proto půjde jako po másle. Využijte této nadmíru příznivé konstelace hvězd a ukažte všem, co ve vás je.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

V romantickém duchu se ponese i celý tento týden. O drobné pozornosti od svého miláčka nebude nouze a vy se budete vznášet na růžovém oparu. Nezadaní zas budou nepřekonatelní v navazování nových známostí. Opačné pohlaví z vás navíc bude úplně paf.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Dobře na tom tento týden bude zejména finanční sféra. Obchodní transakce jsou velmi uspokojivé a vám se navíc podaří uzavřít naprosto úžasná investice. Po kontrole vašeho bankovního konta zjistíte, že se vám jako zázrakem podařilo ušetřit něco navíc.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

V tomto týdnu pocítíte velký příliv vyčerpanosti jak fyzické, tak psychické. Nejlepší by bylo dobít pořádně baterky a věnovat se dostatečně odpočinku a relaxaci. Tento týden nějak přežijte, ale o víkendu si zajděte někam na wellness nebo do přírody.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Snažíte se ze všech svých sil vyhnout se větším finančním ztrátám. Tento týden se vám to však nepodaří. Nejen, že máte sklon utrácet daleko více než jindy, dolehne navíc na vás špatná investice, kterou jste již podnikli někdy v nedaleké minulosti.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Vaše sebevědomí zažívá velký boom. Nejen, že jste si značně jistí v kramflecích, dokážete skvěle diskutovat, ale navíc si vašeho zvýšeného sebevědomí všimnou i jedinci opačného pohlaví. Máte nyní jedinečnou možnost oslnit někoho, kdo se vám líbí.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Kráčet budete tímto týdnem unaveně. Zmáhá vás jakákoliv aktivita navíc a nejraději byste zalehli do peřin a vylezli až na jaře. Tato zimní únava není pro organismus nic neobvyklého. Ve vašem případě bude stačit změna jídelníčku a pozitivní myšlení.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Někdo velice povrchní si kolem vás utvořil síť a vy se z ní jen tak nemůžete vymanit. Dotyčná osoba spoléhá na vaši slušnost a neochotu řešit jakékoliv konflikty. Pokud si však včas nedupnete, bude vás tento člověk otravovat ještě hodně dlouhou dobu.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Osud si s vámi mnohdy krutě zahrává. Vy si však z toho pranic neděláte. Jste totiž stále pozitivně naladění a život berete jaký je. Ostatní znamení vám mohou jen závidět. S takovým přístupem je život hned jednodušší a vy jste opravdu šťastný jedinec.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Jste puntičkáři, což se pozitivně projevuje zejména v pracovním prostředí. Plníte si své povinnosti do nejmenších detailů a máte vše pečlivě naplánováno. To je pro vás veliké plus a nadřízení jsou z vás nadšení. Povýšení na sebe nenechá dlouho čekat.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Dávejte si tento týden obzvláštní pozor na svůj majetek ale i úspory. Hvězdy ve finančních záležitostech varují před možnou ztrátou. Nenechejte proto nic náhodě a včas si dejte veškeré své majetkové záležitosti do pořádku. Určitě nebudete litovat.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Skutečně si tento týden zasloužíte v práci pochvalu. Hned ze začátku týdne nasadíte mírně řečeno doslova vražedné tempo. Budete sice zavaleni spoustou práce, ale vy si se vším poradíte hravě a hlavně, k údivu všech okolo, také s velkým předstihem.

 

zdrojhttps://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: