Horoskop na tento týden 23. 11. 2020 - 29. 11. 2020

22.11.2020 11:01

 

Beran

Slunce vstupuje do znamení tajemného Štíra, a to znamená jediné! Toto období bude prosyceno vášní, tajemstvím, záhadnými událostmi a nečekanými zvraty. Bude to čas velice krásný, ale i nervy drásající. Rozhodně se toho ve vašem životě hodně uděje.

Býk

Máte jedinečnou příležitost dostat od nadřízeného lepší plat. Merkur je totiž v plodném trigonu s vaším znamením. Můžete konečně realizovat své velké sny a odvážné plány. Však si taky zasloužíte za svou pilnou a spolehlivou práci bohatou odměnu.

Blíženci

V listopadu se velice často prolíná světlo s temnotou. V životě se ukazují dvě cesty a je jen na daném člověku, kudy se vydá. Prolínání Černé Luny, Venuše i Slunce může být pro mnohá znamení matoucí. Vy však máte kouzelnou schopnost vybrat si správně.

Rak

Máte před sebou velice náročné období - milostné vztahy jsou momentálně na bodu mrazu. Nikdo vás moc nepřitahuje a nestojíte o zbytečnou pozornost. Nebeští vládcové vám jsou však nakloněni v oblasti financí. Větší investice budou mít nyní úspěch.

Lev

Plnění pracovních plánů vám jde tento týden na jedničku. Jste v práci moc spokojení a neměnili byste ani náhodou. Občas máte jisté pochybnosti, obzvlášť když je toho v práci hodně a nestíháte, ale většinou na pracovišti vládne kamarádská atmosféra.

Panna

Velkou radost vám tento týden dělají vaše ratolesti, i přes všechnu nepřízeň, kterou si za poslední školní rok prošli, všechno zvládají levou zadní a i když nemají vždy stoprocentní výsledky, tak jste na ně právem pyšní. Prošli obrovskou proměnou.

Váhy

Zklidněte svou mysl, ale i tělo pomocí relaxačních technik. Dobrou službu vám prokáže například jóga, masáž, či poslech oblíbené hudby. Můžete ale vyzkoušet i něco úplně nového a kreativního, například fotografování, či kreslení levou hemisférou.

Štír

Milí Štíři, tento týden vstupuje do vašeho znamení blahodárná a zejména harmonická planeta Venuše. To znamená jediné, že dařit se vám bude zejména v milostných vztazích a u rodinného krbu zavládnou krásné pocity štěstí a neskutečně milého souznění

Střelec

V tomto týdnu máte obzvlášť veselou a společenskou náladu. Nebude nouze o návštěvy u příbuzenstva, či naopak vaše rodina navštíví vás. Skvěle a bohatě je pohostíte a všichni se u vás budou cítit velice příjemně. Navíc se skutečně úžasně pobavíte.

Kozoroh

Nelíbí se vám jednání jednoho vašeho kolegy. Stále pomlouvá ostatní spolupracovníky a vy si stále častěji pokládáte otázku, co pěkného asi říká o vás. Navíc máte pocit, že negativní atmosféru na pracovišti má na svědomí právě on. Dávejte si na něj větší pozor!

Vodnář

Už jste vyléčení z toho, abyste poslouchali od rádoby kamarádů, známých či rodinných příslušníků hloupé připomínky na vaši osobu. Na to se máte až příliš rádi a jízlivé poznámky nenecháváte jen taky být a nic si nenecháte líbit. A dobře uděláte.

Ryby

Rádi investujete do věcí, které se vám líbí. Neumíte si pomoct a často rozhazujete i za úplné zbytečnosti. Sice si to momentálně můžete dovolit, ale občas máte pochybnosti, zda jste udělali výhodný kup a u vás doma se možná proto kupí samé nesmysly.

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: