Horoskop na tento týden 21. 6. 2020 - 28. 6. 2020

21.06.2020 12:08

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V oblasti financí je to na jedničku. Pokud chystáte nějaké obchody, tak teď je na ně ideální čas. Ne nadarmo se říká - kdo si počká, ten se dočká. U vás to platí dvojnásob! Vyplatilo se vám čekat a nebrat hned první transakci, která byla pod cenou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Někdo z rodiny se vás neustále snaží převychovat a radit vám. Nejen, že o ničí rady nestojíte, ale navíc vám některé věci přijdou doslova absurdní a úplně mimo mísu. I když se snažíte nemyslet na některé jeho jízlivé poznámky, tak stejně vám to vadí. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rádi byste se svěřili do péče odborníka. Toužíte po zkrášlujících procedurách, které by z vás udělali úplně jiného člověka. Taky se těšíte na novou image. Záleží ale, proč najednou toužíte po tak radikálních krocích. Něco ve vašem životě je jinak. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Za poslední dobu jste si nakupování moc neužili. Nyní to chcete všechno dohnat. Nejste však nijak unáhlení, naopak byste zasloužili pochvalu za to, jak uvážlivě nakupujete a umíte s naspořenými korunkami skvěle zaobcházet. Přesto si uděláte radost. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nechcete se nijak unáhlit, proto vše zvažujete raději dvakrát. Čeká vás ale tento týden velké množství rozhodnutí, které si žádají okamžité jednání. Budete z toho mírně ve stresu a raději byste si s odpovědí dali načas. To vám bohužel nebude umožněno. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud nyní přemýšlíte nad změnou, tak je ideální čas k tomu, abyste v zaměstnání udělali radikální krok. Mars se Sluncem vytváří sympatické konjunkce s vaším znamením a štěstěna je vám v oblasti práce obzvlášť nakloněna. Tak jenom směle do toho. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Poslední dobou často přemýšlíte nad svým životem, ale i rodinou a soukromím. Přijde vám, že byste potřebovali restart a hodila by se vám trocha pomoci. Není to nic nemožného, stačí začít kolem sebe hledat a najdete skupinku lidí, které potřebujete. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Venuše je v láskyplném trigonu s vaším znamením a vy si užíváte harmonického souznění s osobou, která je vám blízko. Velice pozitivně ale vnímáte i střet s ostatními lidmi a celkově vyzařujete milou a emočně stabilní energii, která je sympatická. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kariéru jste si velmi efektivně a s rozmyslem rozjeli ve velkém stylu. Máte našlápnuto být ve svém oboru velkou a uznávanou hvězdou. Nic ale není zadarmo. Museli jste se v mnoha věcech usměrnit a svůj čas jste věnovali vzdělávání, ale i sebereflexi. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Poslední dobou vás neskutečně rozčiluje někdo z vašich kamarádů. Vždy jste věděli, že máte na některé věci odlišné názory, ale nyní je to už k nevydržení. Hlavně nemáte rádi, když si někdo za každou cenu stojí za svým a není tolerantní ke svému okolí. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Užíváte si hezké období plné lásky a příjemných chvil. V rodině panuje souznění a vy máte z členů rodiny neskutečnou radost. Zejména vás těší, že si všichni skvěle rozumíte a máte na sebe dostatek času. Poslední dobou jste si totiž upravili priority. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V práci to funguje a vy předvádíte fantastické výkony, které jsou nepřehlédnutelné. Tak trochu to ale děláte proto, že se chcete vytáhnout před kolegou, který vám není podle gusta a vy s ním tak trochu soupeříte. Máte radost, že jste ve všem první. 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/


   

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: