Horoskop na tento týden 21. 12. 2020 - 27. 12. 2020

20.12.2020 12:12

Beran

Pondělní novoluní vám ovlivní celý týden. Zejména váš zdravotní stav se bude od tohoto astrologického úkazu odvíjet. Pozor si dejte zejména na játra, ale pocítit můžete i bolesti kloubů, křížových kostí a kyčlí. Prochladnutí vám určitě neprospěje.

Býk

Váš dosavadní přístup k jisté záležitosti by se dal považovat za vlažný. Daná situace si žádá radikální řešení a vy byste konečně měli vylézt ze své ulity a postavit se problémům čelem. Jenom tak si zajistíte pokoj v duši a posunutí se v životě dál.

Blíženci

Poslední dobou vás rozčiluje někdo ve vašem okolí. Možná se jedná o kamarádku, která podle vás dost bere, ale nic nedává a stále si vyžaduje nějaké výhody. Nemluvě o tom, že má v blízkosti někoho velmi nevychovaného a dotyčný vám doslova pije krev

Rak

Tento týden si moc užíváte. Máte skvělou náladu a adventní čas vám umí vykouzlit úsměv na tváři. Chodíte na nákupy, věnujete se dekoracím a celkově svůj byteček krásně zútulníte. Večery si pak užíváte v hřejivém a pokojném duchu plném vánoční nálady

Lev

Už se těšíte, že si konečně po pracovních ruchu trochu odpočinete. Tento týden máte jasný cíl. Chcete vstřebat pravou a nefalšovanou vánoční atmosféru. Pondělní Novoluní vám k tomu bude nápomocno, neboť vybízí ke klidu a stresu není nijak nakloněno.

Panna

Štědrý den už klepe na dveře a vy jste se za uplynulý rok naučili mnohému. Rozhodně se už ničím nestresujete a naopak věříte, že vše bude dokonalé. Pokud jste nestihli něco uklidit, tak si s tím hlavu nelámete. Ve vánočním čase jde úplně o jiné věci.

Váhy

Novoluní vybízí ke klidu a pohodě. Určitě se teda tento týden nepřepínejte a dopřejte si zasloužený odpočinek. Předvánoční stres by vás měl v nejlepším možném případě úplně minout a vy byste se nyní měli věnovat restům v práci a zejména své rodině.

Štír

Již delší dobu se pokoušíte o radikální změnu životního stylu. Máte velice dobře našlápnuto a ani vánoční svátky vás nesvedou k nějakému hříšnému mlsání. Jste totiž na sebe velice pyšní, že jste konečně dokázali to, na čem tak usilovně pracujete.

Střelec

Novoluní je od pradávna spojeno s novým cyklem. Můžete tedy směle plánovat svou blízkou budoucnost, protože nov v pondělí vstupuje do vašeho znamení a tudíž slibuje velmi pozitivní začátky. Jen se nesmíte změn bát, jsou to samozřejmě změny k lepšímu.

Kozoroh

Tento týden se nemusíte bát žádných změn. Bude se totiž toho momentálně dít opravdu hodně. Máte před sebou velmi náročné, ale zároveň i plodné období. I když toho na vás bude hodně, tak se nemusíte bát, že byste za svou píli nebyly náležitě odměněni.

Vodnář

Milí Vodnáři, v sobotu velmi vzácně vstupuje Jupiter do vašeho znamení. Můžete se těšit, začíná vám totiž výjimečné období. Blahodárná energie této dobrotivé planety vám přinese úspěch, lásku a hlavně pozitivní energii, z které budete čerpat celý rok.

Ryby

Pohybujete se v začarovaném kruhu. Stále myslíte na jistou osobu, kterou nemůžete dostat z hlavy. Tento jedinec vám ze dne na den zmizel ze života a vy byste se chtěli naposled sejít, aby si vysvětlili jisté záhadné věci, které vám vrtají hlavou.

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: