Horoskop na tento týden 20. 1. 2020 - 26. 1. 2020

19.01.2020 14:42

Beran (21. 3. – 20. 4.)

 

V lásce se vám tento týden příliš dařit nebude. Máte před sebou množství povinností v zaměstnání, takže na mnohé kratochvíle nemáte ani čas. Zároveň se setkáte s člověkem, o kterém jste si mysleli, že je fajn, ale nakonec se ukáže jeho pravá tvář. 

 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Bojíte se říct někomu z rodiny svůj názor. Přitom by bylo více než příhodné, abyste se o vlastní myšlenky podělili. Danému člověku to jen pomůže, když od vás uslyší to, co už mu říká okolí, ale i širší okruh rodiny. Neotálejte s přímou konfrontací. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše plány vám skvěle vycházejí. Jste totiž na vrcholu svých fyzických i psychických sil. Máte skvělé předpoklady k tomu, abyste dosáhli vysněného povýšení. Však už je načase, abyste za svou práci sklidili ovoce. Snažíte se daleko víc než ostatní. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Stále máte pocit, že na vás doráží předchozí rok. Přitom byste byli milí Ráčci nejraději, kdybyste už konečně měli možnost začít odznovu a s čistým štítem. Obzvlášť v osobní sféře pociťujete silné nutkání udělat za minulým rokem velmi tlustou čáru. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Seznámíte se s člověkem, který má podobný životní osud. To vás spřátelí a vy si konečně můžete popovídat s někým, kdo vás zřejmě nejvíc chápe a ví, jaké problémy v životě máte. Společné chvilky však umíte strávit i zábavně, což je pro vás sympatické. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, tento týden vás políbí tvořivá múza a vy budete kreativitou jenom hýřit. V práci se budete snažit využít všechny své schopnosti a dovednosti a navíc budete mít pár opravdu skvělých nápadů. Však se nebojte, zasloužená odměna vás nemine. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jako by vám nový rok vlil do žil i elán. Máte chuť pouštět se do nových věcí. V domácnosti i práci zvládáte vše levou zadní a co je hlavní, tak pociťujete vnitřní uspokojení nad vaším životem, což je pro vaši psychiku to nejdůležitější. Jen tak dál. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Potkáte člověka, který se vám zpočátku jeví velice sympaticky. Strávíte spolu nějaký ten čas a zdá se, že si skvěle rozumíte. Postupem času však zjišťujete, že vás tento člověk vnitřně vysává a vy jste po setkání s ním stále víc a víc unavenější. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Co se týče financí, tak to momentálně není žádná sláva. Není se čemu divit. Vánoce jste měli vskutku bohaté a luxusní Silvestr na horách si taky nemůže dovolit kdekdo. To, že si budete muset na nějaký ten čas přitáhnout opasek vám však vůbec nevadí. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tento týden sršíte optimismem a těšíte se na každý nový den. Plánujete různé aktivity s rodinou i dětmi. Skvěle se bavíte s přáteli a hlavně si život užíváte plnými doušky. Dokonce i v práci si všimnou vaší změny. Pozitivní energie nabije vás všechny. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tento týden obnovíte nové přátelství s někým, s kým jste se již dlouho neviděli, nebo se poslední dobou scházíte velmi málo. Přitom jste dříve bez sebe neudělali ani krok. S radostí zavzpomínáte na staré časy a slíbíte si, že takových dnů bude víc. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V práci si vezmete k překvapení všech kolegů volno a prostě si jen tak zalenošíte doma, nebo uděláte něco kolem zahrady. Jste pověstní svým workoholismem, takže překvapíte nejen sebe, ale i své blízké. Pořádný odpočinek si však skutečně zasloužíte. 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/


   

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: