Horoskop na tento týden 19. 4. 2020 - 26. 4. 2020

19.04.2020 15:16

 

Beran

Máte doslova nákupní horečku. S nadcházejícím jarem přichází i velká touha o kompletní výměnu šatníku. Je fajn, že o sebe dbáte a máte rádi kolem pěkné věci, ale všeho moc škodí. Vaše peněženka, ale ani partner váš momentální mánii moc nepodpoří.

Býk

Na své rodině jste závislí a trávíte s nimi moře času. Je fajn dnes vidět někoho, kdo vychází se svými blízkými. Na nadcházející rodinnou událost se tudíž velmi těšíte. Nakonec však budete velmi zklamáni, protože se tam někdo bude chovat nevhodně.

Blíženci

Nejste si jistí svými dalšími životními kroky. Máte před sebou poměrně složité životní období a myslíte si, že se každý den musíte nějak rozhodovat. Pak ale přemýšlíte, zda jste učinili dobře. Nemáte to vůbec lehké, ale vy jste velmi silné osobnosti.

Rak

Nemoci odchází tak rychle jako přišly. Ještě nemáte vyhráno, ale vše je na lepší cestě. Poslední dobou jste si uvědomili spoustu věcí. Už víte, jak je štěstí pomíjivé a že na konzumních záležitostech vůbec nezáleží. Vážíte si najednou i drobností.

Lev

Příliš rychle soudíte lidi kolem sebe aniž byste si uvědomovali, že je vůbec neznáte a nevíte, co předcházelo jejich rozhodnutí. Je to pro vás neobvyklé, jste totiž pozitivní člověk, který naopak velmi miluje lidi. Co se stalo s tím sympatickým Lvem?

Panna

Vaše domácnost je momentálně ohrožena někým zvenčí, kdo se vám velice účelně snaží uškodit. Jste s rozumem i svými nervy v koncích. Naštěstí se po vašem boku objeví někdo, kdo danou situaci vezme pevně do svých rukou a nenechá se ničím a nikým odradit.

Váhy

V jistých důležitých volbách vašeho života nebudete mít tento týden šťastnou ruku. Jste pod vlivem osoby, která má negativní vliv na vaši psychiku, vaši osobnost, ale i váš osud. Musíte se této pijavice, co nejdříve zbavit, jinak to nedopadne dobře.

Štír

Všechno u vás vypadá růžově. Máte skvělou rodinu, cítíte se být zabezpečeni, přesto vám v život něco chybí. Máte pocit bezmoci a necítíte se být šťastní a spokojení. Se svým trápením se svěříte kamarádovi a ten vám poradí vydat se cestou sebepoznání.

Střelec

V oblasti financí zůstaňte velmi obezřetní a nevěřte všem skvělým investicím. Není to všechno tak růžové, jak to vypadá. Nakonec byste mohli o své tvrdě naspořené penízky také přijít. Raději si nějaké korunky ušetřete a počkejte na vhodnější dobu.

Kozoroh

Probouzí se ve vás úžasná kreativita, která najde uplatnění ve zkrášlování vašeho domova. Máte před sebou plno plánů, které budete důsledně dodržovat. Štěstěna je vám v tomto ohledu nakloněna a nedovolí vám jen tak polevit. Tak si užijte zvelebování.

Vodnář

Kolem vás se pohybuje osoba, která je pro vás inspirativní. Ceníte si každé její rady a také se těmito radami řídíte. Jste rádi, že jste si tohoto průvodce životem našli, protože máte pocit, že tápete a potřebujete, aby vám někdo podal pomocnou ruku.

Ryby

Máte tento týden velmi společenskou náladu. Ne že byste jindy byli nespolečenští, ale momentálně s radostí obrážíte každou kulturní, hudební, či jinou akci. Rádi se seznamujete a každý je okouzlen vaším charismatem. Ve společnosti prostě skvěle záříte.

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: