Horoskop na tento týden 19. 11. 2018 - 25. 11. 2018

18.11.2018 11:28
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Jste aktivní jedinec a chybí vám slunce a trávení času ve volné přírodě, nebo třeba jen na zahradě. Snažíte se každou chvilku vyrazit někam za dobrodružstvím, ale počasí vám moc nepřeje, nepodléhejte zbytečně melancholii a najděte si jinou zábavu.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

V práci se to jen hemží novými úkoly a moc volného času vám nezbývá. Nejen že poslední dobou šidíte své koníčky, ale i přátele a rodinu. Naštěstí máte kolem sebe spoustu chápajících lidí, kteří jsou trpěliví a na vaši společnost si rádi počkají.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Čeká vás poměrně zábavný víkend, na který se netrpělivě připravujete již od pondělka. Víkend je totiž plně ve vaši režii a vy chcete, aby vše dopadlo přesně podle vašich představ. Nemusíte mít zbytečné obavy, bavit se všichni budou naprosto bravurně.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Čeká vás důležité a náročné období. Možná budete muset dojíždět na pracovní školení, nebo vás čekají nějaké zkoušky, na které se již delší dobu připravujete. Nervozita stoupá a obavy se stupňují. Hvězdy jsou vám však nakloněny a vše dopadne skvěle.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Kolem vás se začne motat jedinec, o kterém nevíte, co si o něm vlastně myslet. Zda se snaží být vaším přítelem, nebo naopak proti vám kuje pikle a jeho chování je falešné. Na správnou odpověď jen tak rychle nepřijdete, ale následně budete překvapeni.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Poslední dobou trávíte čas pozorováním svého okolí a musíte si přiznat, že vám toto sledování dalo opravdu hodně. Z mnohých situací si vezmete dobré ponaučení a naučíte se svět vnímat trochu míň sobecky. Lidé kolem vás si této změny začnou všímat.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Potkáte tento týden neuvěřitelně zajímavého člověka, který se vám stane inspirací do budoucna. Zasáhne vás jeho charisma, ale i názory na život, či jeho dobře mířené rady. Tato osoba se pro vás stane učitelem, jenž vám dosavadní život obrátí naruby.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Svůj život máte pevně v rukách a proto vás většinou nic nerozhodí. Máte vše pečlivě naplánované a své cíle plníte svědomitě. Pokud se však něco neřídí podle plánu, jste nervózní a máte pocit, že nestíháte. Zkuste se uvolnit a nechat život plynout.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Trochu budete tento týden pokulhávat v pracovních záležitostech. Ne že by se vám nechtělo pracovat, ale dáváte přednost jiným věcem. Dostatečně relaxujete, věnujete se osobním záležitostem a na profesní úkoly vám nezbývá čas. Vy to ale zase doženete.

 

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Pouhá zmínka o jisté osobě vás dokáže rozzuřit do ruda. Na daného jedince máte právem pořádný vztek, pokud se ale jím budete příliš zabývat, tak to bude užírat vnitřně hlavně vás a daný jedinec to ani nepostřehne. Raději se soustřeďte jen na sebe.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Snažíte se vyjít někoho mu ze známých vstříc a dokončit úkol, o který vás požádal. Nakonec zjistíte, že je to nad vaše síly. Daná osoba jen využívá vaší dobroty a stále si diktuje další a další podmínky, které vás vyčerpávají. Je na čase říct dost.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

S přicházejícími vánočními trhy na vás padne ta pravá vánoční nálada. Dopřáváte si drobné radosti, máte skvělou pozitivní náladu ještě podpořenou výborným punčem z náměstí. Nic vás nemůže rozházet a vánoční shon jde ale úplně mimo vás. Jen tak dál.

 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 
Trochu budete tento týden pokulhávat v pracovních záležitostech. Ne že by se vám nechtělo pracovat, ale dáváte přednost jiným věcem. Dostatečně relaxujete, věnujete se osobním záležitostem a na profesní úkoly vám nezbývá čas. Vy to ale zase doženete.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: