Horoskop na tento týden 18. 8. 2018 - 26. 8. 2018

19.08.2018 12:04
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Váš život čekají velké a převratné změny, které započnou již tento týden. Mohou se týkat čehokoliv, jistotou však je, že tyto změny delší dobu očekáváte. Buď podvědomě, nebo naopak jste pro to udělali mnohé a změny jsou tedy zapříčiněny vaší snahou.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Dokážete se s jakoukoliv nepřízní osudu náležitě poprat a výzvám dokážete statečně čelit tváří v tvář. Tento týden se vám tato vaše houževnatost bude hodit. V práci vás čeká významná schůzka, která může výrazně zamíchat vaším postavením ve firmě.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Ve vašem okolí se pohybuje osoba, která vám už delší dobu škodí. Je to manipulativní a závistivý člověk, který se dokonce může skrývat za maskou dobrého přítele, či sympatického kolegy. Odhalením tohoto záškodníka budete velice nepříjemně překvapeni.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Jste mnohdy překvapeni silou své vůle. Již delší dobu se snažíte skoncovat se svými neřestmi, příliš se vám to ale nedaří. Tento týden však dokážete i nemožné a energie, kterou vám hvězdy vlily do žil na vás bude blahodárně působit na všech frontách.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Poslední dobou se užíráte negativními pocity a nejste se sebou příliš spokojeni. Tento týden se vše zásadně změní. Luna je vám víc než příznivě nakloněna a vy se dokážete ze svého pesimismu okamžitě vymanit a začnete si užívat sluncem zalité dny.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Najděte si tento týden čas jen pro sebe, své osobní záležitosti a volnočasové aktivity. Vyjeďte si někam na chatu do krásné přírody, kde budete mít dostatek času na sebe, své emoce a vnitřní klid. Načerpáte pozitivní energii a vitalitu na další dny.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Kolem vás to vře nejrůznějšími emocemi a vy budete vrbou, které se všichni svěřují. Budete řešit vztahové problémy svých kolegů, či neshody v práci svých kamarádů. Koncem týdne vás však tato důvěra známých bude značně rozčilovat a budete unavení.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Tento týden vás čekají změny. Pustíte se do prací kolem vašeho bydlení. Možná se pustíte jen do velkého úklidu, pravděpodobnější však je, že se vrhnete na pořádnou rekonstrukci. S vervou se pustíte do práce a z výsledku budete mít upřímnou radost.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Náročný pracovní týden vás zanechá bez energie a vaší pověstné vitality. Toužíte po změně a zejména po načerpání notné dávky pohody. Vyjeďte si s rodinou, nebo kamarády někam do přírody, kde si užijte volné a klidné chvilky do posledního okamžiku.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Potrápit vás tento týden mohou vaše děti, které to trochu přehánějí se svou drzostí. Vaše pochopení bude nyní na bodu mrazu. Musíte doma jasně určit, kdo je zde hlavou rodiny, i když vás to bude stát pár dní zavřených dveří a trucovitých výrazů.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Kolem vaší osoby se pohybuje člověk, který má s vámi nekalé úmysly. Skrývá se za maskou přátelské pomoci a porozumění. Ve skutečnosti však dokáže být velice zákeřný a může vám způsobit velké trable. Nenechte se omámit jeho falešnou dobrosrdečností.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Máte před sebou mnoho pracovních povinností. Možná, že finišujete s nějakým velkým projektem, nebo je prostě v létě více zakázek než jindy. Budete se domů vracet opravdu unavení. Toto tempo však za chvilku pomine a vše se navrátí do starých kolejí.

 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: