Horoskop na tento týden 18. 11. 2019 - 24. 11. 2019

17.11.2019 11:00
Beran

V domácnosti se pomalu, ale jistě schyluje k bouřce. Někdo vás něčím velmi naštval a vy svůj vztek dáváte okázale najevo. Místo omluvy však přichází další urážky, což si v žádném případě nenecháte líbit. Také vás moc mrzí, že se vás nikdo nezastal.

Býk

Máte radost, že se vám daří v práci. Vše jde jako po másle a vy ráno vstáváte s jistotou, že vám nic nehrozí. Neusněte však na vavřínech, vaše přílišná sebejistota by vás mohla stát místo. Přijímejte úspěchy s pokorou a úctou a ony budou přibývat.

Blíženci

Doma všichni onemocníte, což je pro vás velmi nemilé. V práci nestíháte s uzávěrkou a do toho musíte bojovat s požadavky nemocných dětí. Přitom máte sami, co dělat. Jen tak tak se držíte na nohou a hlava vám jen hoří. Musíte to prostě všichni vyležet.

Rak

Pracovní sféra je pro vás nyní složitou životní oblastí. Možná že si již delší dobu hledáte novou práci a stále nenacházíte to pravé ořechové, nebo nejste ve svém dosavadním zaměstnání příliš spokojeni. Hvězdy hlásí, že se problémy budou prohlubovat.

Lev

Do sporu se dostane s jedincem opačného pohlaví, který vám pěkně hne žlučí. Aniž by o vás něco věděl, tak si vás odvažuje soudit. Vy nemáte na jeho pichlavé poznámky náladu a rázně mu vytřete svým odmítavým postojem zrak. Však už taky bylo na čase.

Panna

Možná budete tento týden bojovat s financemi. Měli jste poslední dobou větší a zejména nečekané výdaje a zjistíte, že tento týden budete mít problém vyjít. Rozhodně si však nepůjčujte od nikoho peníze. Daný člověk by vám to připomínal do konce života.

Váhy

Chyba, které se nedopatřením dopustíte v práci, bude mít nedozírné následky na vaši kariéru. Od nadřízeného to schytáte a u kolegů jste také v nemilosti. Začnete se nezávazně poohlížet po něčem novém až narazíte na práci, která je vám ušitá na míru.

Štír

Energii nyní potřebujete jako sůl, sami si ji však špatným životním stylem ubíjíte. Pak se večer divíte, že jste už unavení a nemáte náladu. Potřebujete restart, který by vám vlil do těla trochu elánu a chutí něco ve svém životě od základu změnit.

Střelec

Planety vám radí, abyste se tento týden nepouštěli do žádných bojů. Raději stiskněte rty, myslete si své a nechte ostatní ať si dál tvrdí nesmysly. Pro spory tento týden není vhodná doba a i když byste to mysleli dobře, tak by se vám to mohlo vymstít.

Kozoroh

Sladké ovoce vám v tomto týdnu může přinést vaše pracovitost a zodpovědnost. V zaměstnání platíte za tahouna a je na vás spoleh. Toho si šéf váží a snaží se vám vycházet vstříc. Po předešlém náročném měsíci se vám dokonce pokusí odvděčit i finančně.

Vodnář

Příliš mnoho povinností a stres v zaměstnání si vyberou svoji daň. Onemocníte a budete muset nějakou dobu odležet doma. I když vás první dny trápí horečka a nepříjemná nemoc, tak jste přesto rádi, že si konečně odpočinete od náročné pracovní rutiny.

Ryby

Máte slabost pro nejrůznější lákadla. V okamžiku, kdy máte u sebe více hotovosti, tak neznáte míru a nakupujete jako šílení. Samozřejmě doma pak trochu vystřízlivíte a okamžitě některých unáhleně koupených věcí litujete. Příště se raději rozmyslete.

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: