Horoskop na tento týden 17. 6. 2018 - 24. 6. 2018

17.06.2018 15:23
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Odvážně se pustíte do řešení všech možných problémů a před žádným z nich necouvnete. Zamyslíte se také nad tím, zda setrváte v současném zaměstnání a zvážíte i možnost vlastního podnikání. S rodinou zažijete pěkné chvíle, tak pozor na zbytečné spory!

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

V tomto týdnu se budete potýkat s poněkud hustou atmosférou na pracovišti. Pokud zapojíte své diplomatické schopnosti, pak vše ustojíte. Nepůjde to úplně lehce, ale zvládnete to. Snažte se co nejvíce prohloubit vztahy s rodinou a svým partnerem.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Vaše schopnost kouzlit se slovy vám v tomto týdnu pomůže dosáhnout úspěchy na mnoha frontách. Důležité je, abyste vy sami dokázali rozeznat příležitosti a zajímali se o ně. Hvězdy radí, abyste přitom nezapomínali na obezřetnost a někomu nenaletěli.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Hodně času budete věnovat přemýšlení o své práci. Je pravda, že se v ní poslední době necítíte moc dobře. Nerozumíte si s kolegy ani s nadřízenými a náplň práce vás nebaví. Zvažujete proto změnu místa. Nezapomínejte na odpočinek, dost to potřebujete!

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Vaše nervy budou v tomto týdnu hodně zkoušené. Vlivem planet budete většinou v rozmrzelé náladě a často budete také dost nepříjemní na okolí. Starosti vám budou dělat rovněž finance. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří, nebojte se. Všechno ustojíte.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden postaví do centra vaší pozornosti mezilidské vztahy, zejména co se týká vazeb uvnitř rodiny a také s vašimi přáteli. Snažte se je co nejvíce kultivovat a upevňovat. Představují jednu z jistot ve vašem životě. A bez těch člověk být nemůže!

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

V tomto týdnu budete dost kreativní. Vaše domácí hnízdečko začnete přetvářet podle vlastních představ anebo je vylíčíte aspoň na svých výkresech. Vaši blízcí vám rádi pomohou. A právě společné chvíle s nimi vás spolehlivě povzbudí a zaženou stres.

 

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Vaše pracovní výkony vám přinesou uznání a tak se můžete těšit na to, že se brzy dočkáte i povýšení nebo zvýšení platu. Hodně se budete věnovat také partnerovi a rodině. Vaše starosti se budou tentokrát točit hlavně kolem bydlení a jeho zvelebování.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Planety kladou v tomto týdnu důraz na osobní rozvoj a získávání nových vědomostí, ideálně ve vašem oboru. Vyrazte tedy na přednášky a snažte se i něco dozvědět sami. Důležitou roli bude hrát domov a rodina, načerpáte z ní spoustu pozitivní energie.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Planety ve vás podporují rozmrzelost a naštvanost na celý svět. To není nic příjemného, ale nejste v tom sami. Navíc jste znamení, které se s tím dokáže porvat. Více odpočívejte a choďte ven, upustíte páru a podstatně vám to zlepší náladu. Vydržte!

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

V tomto týdnu vás potrápí stres. Budete se muset vyrovnat s řadou nepříjemných situací okolo sebe. Zamyslete se nad tím, kudy by se měla ubírat vaše kariéra a kam směřujete. Ani v rodině to nebude mnohdy jednoduché. Naštěstí jsou tu pro vás přátelé.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Budete hodně zahledění sami do sebe a do svého světa. Mnohé vaše myšlenky nebudou veselé, ale budou mít pro vás přínos. Pochopíte, co děláte špatně. Zvážíte také, zda je cesta k úspěchu pro vás ještě otevřená a budete chtít získat nové vědomosti.

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: