Horoskop na tento týden 16. 9. 2019 - 22. 9. 2019

15.09.2019 10:42
Beran
 21. 3. - 20. 4.
 

Příliš se zabýváte svou osobou a hledáte na sobě často i různé chyby. Někdy by bylo lepší se smířit sám se sebou a hledat v životě jen pozitiva. Veselá mysl, úsměv a zdravé sebevědomí je klíč ke štěstí i osobním úspěchům. Tak jenom směle do toho.

Býk

21. 4. - 21. 5.

Lidem okolo vás neujde náhlá změna ve vašem chování. Jsou překvapeni s jakým sebevědomím dokážete tak rychle a jasně rozhodovat o nejrůznějších věcech. Zejména v zaměstnání vám to bude ku prospěchu. Vedení firmy je s vámi opravdu velice spokojeno.

Blíženci

22. 5. - 21. 6.

Čeká vás týden plný zábavy a osobních i pracovních úspěchů. Milí Blíženci, hvězdy jsou v tomto týdnu na vaší straně, tak toho náležitě využijte. Hlavně se nenechte odradit nějakými závistivci a jděte za svými sny. Bude to jednoznačně zasloužené.

Rak

22. 6. - 22. 7

V tomto týdnu se vám budou dít jen samé skvělé věci. Jste momentálně dítětem štěstěny, která nad vámi drží ochranou ruku. Pokud již delší dobu váháte s nějakým těžkým rozhodnutím, tak se toho tento týden nebojte, a konečně danou věc rozlouskněte.

Lev

23. 7. - 22. 8.

Ve vašem okolí se objeví osoba, která má o vás upřímný zájem. Jedná se o člověka hodného a starostlivého. Vy si ale nejste jisti svými city a stále vás srdce táhne jinam. Tohle rozhodnutí je jen na vás. Váš další krok vám může výrazně ovlivnit život.

Panna

23. 8. - 22. 9.

V rodinných vztazích tento týden opravdu válíte. Každý spor dokážete uhasit hned v jeho počátku. Doma vládne pohoda a harmonie a o zábavné momentky opravdu není nouze. Máte skvělý pocit, že nikdo nemůže mít lepší rodinu než vy. Máte skutečné štěstí.

Váhy

23. 9. - 23. 10.

Pokud vás již delší dobu trápí nějaký nesplněný úkol, tak tento týden s ním výrazně pohnete. Vrhnete se na danou záležitost s opravdovou vervou a na konci týdne budete se svou prací více než spokojeni. Není divu, ukázali jste všem svou pracovitost.

Štír

24. 10. - 22. 11

S někým, kdo je vám velmi blízký si už konečně musíte promluvit o důležitých věcech. S daným člověkem občas vázla komunikace, a možná i díky tomu jste se na mnohých záležitostech neshodli. Nyní však máte možnost vše napravit a dohnat zbývající resty.

Střelec

23. 11. - 21. 12.

Váš optimismus je nakažlivý. Nejen, že okouzlíte někoho, ke komu vás již delší dobu pojí romantický cit, ale zužitkujete ho i v zaměstnání. Jste totiž díky optimismu plni energie a vše vám jde skvěle od ruky. Koncem týdne čekejte pozvání na rande.

Kozoroh

22. 12. - 20. 1.

Rádi byste se posunuli na lepší pracovní pozici. Problémem je, že si příliš nevěříte. Momentálně je však vypsáno výběrové řízení, které je vám souzeno. Vzchopte se a pořádně se na pohovor připravte. Budete tam za hvězdu jen pokud situaci nepodceníte.

Vodnář

21. 1. - 20. 2.

V oblasti financí vám hvězdy momentálně fandí. Úžasné investice, které se v tomto týdnu naskytnou, je třeba pořádně využít. I když je vám přáno, tak přesto nepodceňujte dobrou radu od přítele, který se ve financích, ale i v investicích dobře vyzná.

Ryby

21. 2. - 20. 3.

V práci přijdete se zajímavou myšlenkou, které se hned chytne vedení firmy. Vám svěří velice důležitý úkol a to ten, abyste myšlenku rozpracovali do detailů a do konce týdne předložili návrh. Celkem se s tím potrápíte, ale výsledek bude stát za to.

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: