Horoskop na tento týden 13. 5. 2019 - 19. 5. 2019

12.05.2019 10:39
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

V tomto týdnu je velká pravděpodobnost, že se setkáte s nevhodným chováním ze strany některého z vašich příbuzných. Nejen, že si tento jedinec utrží ostudu, ale utrží ji i vám a to vás naštve. Rozhodnete si to s ním vyřídit možná trochu radikálněji.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Tento týden se budete vyznačovat obrovskou vnitřní silou, která vám pomůže zvládnout i ty nejobtížnější úkoly. Hravě si v zaměstnání troufnete na zadání od šéfa, kterého se každý bojí. Vy však danou situaci vyřešíte a dočkáte se zaslouženého uznání.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Tento týden jste pod tlakem, protože na vás vedení firmy tlačí s dokončením jistého úkolu. Vy však se ke konci neblížíte ani v nejmenším a bojíte se, abyste nezklamali jejich očekávání. Raději vyjděte s pravdou ven raději dřív, než bude příliš pozdě.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Kontrolujete sice své chování vůči cizím osobám, ale nevědomky se vám možná podaří urazit člověka, který je blízký někomu z vašich kamarádů. Strhnete tím na sebe jeho hněv, a budete mít co vysvětlovat. Raději si proto nyní dávejte pozor na pusu.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Pozitivní sílu umíte momentálně nabrat z čehokoliv. Radujete se i z drobností a to činí váš život skutečně krásným. Jen směle pokračuje v tomto vašem způsobu života. Jste totiž dítětem štěstěny a pozitivní nálada je lékem nejen na fyzické neduhy.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Koncem týdne očekávejte velké změny, které se budou týkat vašeho milostného života. Dojde k poměrně šťastnému obratu, který ve vás zanechá pozitivní pocity a hlavně vám dá konečně odpověď na jistou otázku, kterou si v oblasti lásky kladete dlouho.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Rozhodně nehazardujte se svým zdravím. Nemuselo by se vám to oplatit. Stanování, či výlet s kamarády někam pod širák raději ihned zavrhnete. Vaše zdraví by to mohlo škaredě odnést. Raději relaxujte v pohodlí a teple domova třeba u pěkného filmu.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Milí Štíři, nepřeceňujte svou fyzickou sílu. Tento týden se velice snadno vyčerpáte a studnice vaší energie není bezedná. Následné vyčerpání by mohlo mít až fatální následky. Najděte si čas jen sami pro sebe a věnujte dostatečný čas skvělé relaxaci.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Nekupujte tento týden zajíce v pytli. Raději se nad jistou investicí pořádně zamyslete, nebo ještě lépe, poraďte se s odborníkem. Rozhodně však nenechávejte danou věc na poslední chvíli a nenechte si radit od známého, který tomu navíc vůbec nerozumí.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

V oblasti financí se vám daří opravdu skvěle. Podaří se vám ušetřit nějakou tu korunu navíc a díky tomu si pořídíte i nějakou radost jen pro sebe. Vůbec dané koupě nelitujte, naděláte s tím ještě hodně parády a plácnout přes kapsu se nyní můžete.

 

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Trochu vás tento týden pozlobí ratolesti. I když jste jako hlava rodiny přirozenou autoritou, tak nad některými výroky vašich dětí vám zůstává rozum stát a určitě takové drzosti nebudete u sebe v domácnosti trpět. To ale zapříčiní dusnou atmosféru.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Potěší vás tento týden váš protějšek, který se pochvalně vyjádří k vašemu vzhledu a rovněž zmíní i radost z toho, jaký poklidný partnerský život vedete. Má naprostou pravdu. Vaše harmonické soužití a vzájemná láska je naprosto logicky záviděníhodná.

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

minulý | tento týden | příští

 
 
Ideální shoda pro tento týden:
Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 
V oblasti financí se vám daří opravdu skvěle. Podaří se vám ušetřit nějakou tu korunu navíc a díky tomu si pořídíte i nějakou radost jen pro sebe. Vůbec dané koupě nelitujte, naděláte s tím ještě hodně parády a plácnout přes kapsu se nyní můžete.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: