Horoskop na tento týden 13. 12. 2020 - 20. 12. 2020

13.12.2020 11:17

Beran

Tento týden nebude v rámci pracovních záležitostí příliš příznivý, ale již v neděli večer vstupuje vaše znamení do velice výhodného trigonu s Marsem, a to může svědčit o velmi rychlé a bohaté nápravě. Nepodléhejte proto zbytečně černým myšlenkám.

Býk

Vůbec si nepřipouštíte, že se můžete dostat do nějakých finančních problémů. Všechny resty odkládáte na potom, že si nechcete kazit adventní čas. Bohužel tato strategie se moc nevyplácí a zbytečně budete ve stresu a zaděláte si na vleklejší problémy.

Blíženci

Už se vám blíží čas, který je pro vás značně oblíbený a zamilovaný. Takže jste ve svém živlu a adventní chvíle si náležitě užíváte. Váš domov překypuje teplem a útulným světlem, které umíte vykouzlit doma jen vy. Vaše rodina doslova září štěstím.

Rak

V práci vrcholí předvánoční stres. Každý dohání co se dá a někdo už vybírá nějakou tu dovolenou. Místo toho, abyste si po příchodu z práce krášlili domov, tak únavou padáte na pohovku. To vám není příjemné a na zasloužené volno se těšíte stále víc.

Lev

Máte nyní spoustu povinností, které je třeba splnit. Ve většině případů jsou to hlavně pozitivní věci, které vám nevadí. Už se totiž pilně připravujete na nadcházející krásný čas, který vás umí zahřát na srdíčku. Po tom letošním roce si to zasloužíte.

Panna

Pracovní záležitosti vás nyní plně zaměstnávali. Stále bylo co na práci a vy jste kvůli plánované dovolené doháněli nějaké resty. Nyní se to v práci konečně trochu uvolnilo a vy můžete začít péct vánoční cukroví a těšit na chvíle se svou rodinou.

Váhy

Již nějaký čas přemýšlíte nad tím, co udělat se svým životem, životosprávou či láskou. Čas pohody a klidu, který se blíží vám umožní přemýšlet nad různými věcmi jinak. Není jen tak nějakou pověrou, že nadcházející čas má mnohdy magické schopnosti.

Štír

Bohužel vám pracovní záležitosti nedovolili nějakou detailnější přípravu na Vánoce. Tento týden budete dohánět, co se dá a vůbec vám to nevadí. Věříte, že i za tak krátký čas dokážete doma vykouzlit naprosto magickou a hřejivou atmosféru. Jen tak dál.

Střelec

V rodině si chcete udržet nadhled a nebaví vás drobné žabomyší války o ničem. Chcete si užívat klidu a pohody a nezapojujete se do žádných rozmíšek. I když se někdo rýpavý snaží, abyste k něčemu zaujali svůj postoj, tak vy se jen tak svést nedáte.

Kozoroh

Máte sklony tento týden utrácet více, než kdy jindy. Snažíte se totiž dohnat i nějaké ty dárečkové vánoční resty a na cenu se moc nekoukáte - abyste pak ale nezaplakali. Vyplatilo by se vám, kdybyste si do toho nakupování vnesli trochu více řádu.

Vodnář

Bojíte se, že vánoční svátky budete prožívat o samotě, protože najednou tak nějak všichni zmizeli a mají své rodiny a kamarády. Máte trošku depresivní náladu a advent vám nic neříká. Tento týden ale potkáte někoho, kdo vám zase vlije elán do žil.

 

Ryby

Finančně na tom nejste úplně nejlépe, ale přesto se snažíte, aby i tyto Vánoce byly naprosto úžasné. Však ty hezké chvíle jsou úplně o jiných věcech, než o dárečcích. A vy i z mála umíte vykouzlit nádhernou adventní výzdobu. Rodina si toho váží.

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: