Horoskop na tento týden 13.12. 2020 - 13. 12. 2020

06.12.2020 12:00

 

Beran

Máme za sebou všichni nelehké období, které zanechává negativní stopy, ale i budoucnost nevypadá příliš růžově. Musíte se uskromnit a s nejistotou hledíte vstříc dnům budoucím. Začínáte si však vážit i těch malých drobností, které vám život nabízí

Býk

Konečně se blíží čas Vánoc a vy si chcete adventní čas užít naplno a nemyslet na ty špatné věci, které se ve světě děli a dějí. Víte, že se to musí nějak zvládnout a neházíte flintu do žita. To ostatně není ani váš styl. Jste bojovník každým coulem.

Blíženci

Úplněk v Blížencích varuje před některými zdravotními neduhy. Přízemní mrazíky, topná sezona, nelehké období pro všechny i nedostatek sluníčka si začíná vybírat svou daň. Dávejte si tento týden pozor zejména na onemocnění dýchacích cest, průdušky i plíce.

Rak

Poslední rok jste, co se týče společenského života, žili velmi skromně. Začíná vám chybět divoký frmol, který má občas rád každý. Chcete se chodit někam bavit a vymýšlet si, co kreativního si na sebe oblečete. Vánoce jsou pro vás vítanou vzpruhou.

Lev

Venuše je v nepříliš dobré pozici s vaším znamením a nebude přát osobním vztahům. Máte momentálně na výběr protějšků celkem pech a nic vás nemůže přesvědčit o tom, že máte na lásku pekelnou smůlu. Nebojte a vyčkejte na příznivější konstelaci hvězd!

Panna

I přesto, že máte za sebou nelehkou dobu plnou stresu a nových situací, tak vy i tak umíte nalézt ve svém životě světlo. Radujete se z nadcházejícího období. Blíží se vám Vánoce a vy věříte, že je prožijete v pokojném duchu a myslíte na lepší časy.

Váhy

Saturn vám v životě neudělá tento týden příliš dobrého. Jeho výrazné působení zapříčiní stres v zaměstnání, ale i osobním životě. Nesmíte se nechat strhnut tím negativním ve vašem životě a naopak se dívat do světlých dálek bez zbytečných starostí.

Štír

Máte tento týden naprosto perfektní nápady, které vedení firmy určitě ocení. Nebojíte se jít s kůží na trh a to je na vás tak atraktivní. Váš šéf moc dobře ví, co má ve vás za poklad. Snad se podle toho i zachová a odmění vaší snahu i nějak finančně

Střelec

Některé finanční záležitosti dopadnou tento týden na výbornou. Planety jsou vám v této oblasti doslova hvězdně nakloněny a vy se tak nemusíte obávat žádné transakce. Takže pokud v jisté záležitosti váháte, tak do toho běžte naplno, vyplatí se vám to.

Kozoroh

Tento týden se vám podaří něco výjimečného. Již delší dobu se snažíte být v něčem velmi dobří a svou veškerou sílu věnujete jen jedním směrem. Nyní však zjistíte, že přílišná snaha se nevyplácí a díky jistému bizarnímu kousku doslova procitnete.

Vodnář

V práci houstne atmosféra a vy máte zlost na některé kolegy. Zbytečně rozšiřují drby, v práci se flákají a vy za ně neustále doděláváte resty. Navíc jsou vám prostě nesympatičtí a vy s nimi neustále musíte komunikovat, protože po vás něco chtějí

Ryby

Milé Rybičky, snáší se na vás velmi plodné a zejména optimistické období. Konec listopadu je ve znamení toho, že jsou vám hvězdy více než nakloněny. Venuše je v naprosto jedinečném trigonu s Merkurem a přináší vám do života lásku, harmonii a štěstí.

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: