Horoskop na tento týden 12. 8. 2019 - 18. 8. 2019

11.08.2019 10:26
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Velmi příznivou se ukáže tento týden finanční oblast. Máte úžasný dar intuice a ten využijete při nepřeberné škále těch nejrůznějších investic. Velmi dobře víte, kde se vaše penízky budou jen a jen množit a náležitě to umíte využít. Jen tak dál.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Týden plný destruktivních událostí je za vámi a nyní vás čeká neméně náročný týden. Musíte teď vše po té spoušti uklidit a dát do pořádku. Nejdříve však musíte začít u své mysli, kterou musíte zharmonizovat. Relaxační pobyt by vám v tom značně pomohl.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Tento týden věnujte pouze pořádnému odpočinku a lenošení. Konečně jste se dočkali a máte čas i na nějaký ten oddech a čas věnovaný pouze své osobě. Využijte těchto dnů naplno a nesnažte se ošidit. Vaše tělo, ale i mysl vám to následně vrátí dvojnásob.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Snažte se tento týden strávit co nejvíce se svými ratolestmi. Příjemnou diskuzí oživíte všední dny a děti se vám svěří s nejedním tajemstvím. Nově nabytá důvěra vás zahřeje na srdíčku a jednou budete na tyto dny s láskou, ale i pokorou vzpomínat.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Tento týden bude milí Lvi věnován zejména společenským aktivitám. Na scénu přijdou vaši přátelé a vy se budete společně věnovat svým zájmům, ale i zájmům svých přátel, kterým jste dříve zas až tolik nefandili. Večery si zpříjemníte třeba grilovačkou.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Užívejte si tento týden společných chvil se svou rodinou a zejména se svými dětmi. Nevíte ani jak, ale za chvilku vám už děti odrostou a vy na tyto mnohdy možná i hektické chvíle s láskou vzpomínat, tak se nebojte naplno zapojit do různých aktivit.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Pokud tento týden v práci nějaký ten den kvůli vlastnímu volnu vynecháte, tak věřte, že se svět nezboří a vy vůbec o nic nepřijdete. Vlastně si jen uvědomíte, že relax vám přišel k duhu a nabyl vás energií na celý týden. Možná to vyzkoušíte častěji.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Vedení je vaší prací naprosto nadšené. Je spokojené s vaším nasazením, vaší pověstnou kreativitou, pracovitostí a zejména velkou mírou zodpovědnosti. Vlastně ve vašem případě není na co čekat a povýšení je už na spadnutí. Můžete být na sebe pyšní.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Kolem vás se pohybuje jedinec se silnou záští nejen vůči vám, ale vůči světu obecně. Dělá jen samé naschvály, záviděl by vám i nos mezi očima. Nejvíc vás mrzí to, že daná osoba vám byla dříve tak blízká, ale s věkem se z ní stává zapšklý škarohlíd.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Máte tento týden jedinečnou možnost vydělat pěknou sumičku peněz. Brigáda, kterou vám dohodí jeden známý, se ukáže jako velmi plodná a vy si tak můžete dovolit pořídit si i něco navíc pro sebe, či své blízké. Navíc vás tato práce bude neskutečně bavit.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

V práci jste tento týden velice aktivním a dalo by se říct i nepostradatelným jedincem. Máte všechno pod palcem, vyřizujete administrativní záležitosti, komunikujete s obchodníky a dokonce se umíte poprat i s nějakými problémy. Máte všechen obdiv.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Milé Rybky, tento týden budete vládnout úžasnou mocí slova. Vaše komunikační schopnosti budou na úplném vrcholu a vy se dokážete vymluvit z jakéhokoliv problému. Pestrost vaší slovní zásoby však udělá dojem nejen v práci, ale i v milostném životě.

 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 
Kolem vás se pohybuje jedinec se silnou záští nejen vůči vám, ale vůči světu obecně. Dělá jen samé naschvály, záviděl by vám i nos mezi očima. Nejvíc vás mrzí to, že daná osoba vám byla dříve tak blízká, ale s věkem se z ní stává zapšklý škarohlíd.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: