Horoskop na tento týden 12. 8. 2018 - 19. 8. 2018

12.08.2018 11:34
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Tento týden vám bude chybět trpělivost. V práci si nebudete vědět rady s méně chápavým kolegou. V milostných a rodinných vztazích vás budou rozčilovat maličkosti, které nebudete schopni klidně vyřešit. Zkuste meditaci, či jiné cvičení, pomůže vám to.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Poslední dobou máte práce nad hlavu. Jste neustále v jednom kole a když se to uklidní v práci, s vervou se vrháte na práci doma, či kolem zahrady. Zkuste tento týden trochu zvolnit a užívat si sluníčka. Načerpáte tolik potřebnou energii na další dny.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Čekají vás přípravy na nějakou událost, či rodinnou dovolenou. Místo toho, abyste se těšili, tak jste ve stresu, jestli na něco nezapomenete. Nepoddévejte se těmto emocím a spíše si představte, jaké úžasné dobrodružství a pohoda vás možná potkají.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Objevit se tento týden mohou zdravotní komplikace. Objeví se možná nějaký starší neduh, či zranění. Nejlepší bude, když se vyhnete medikamentům a spíše se poohlédnete po přírodní léčbě, která tolik nezasáhne váš organismus. V bylinkách je přece síla.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Tento týden budete jako vyměnění. Lidé okolo vás budou dumat nad tím, co se s vámi tak asi mohlo stát. Budete naprosto odlišným způsobem pohlížet na svět. Zkuste si do budoucna něco z tohoto nového uvažování ponechat. Uvidíte, že budete spokojeni.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden vás tak trochu bude užírat nuda. Nemáte chuť nic nového začínat, u ničeho nedokážete příliš dlouho vydržet a většina věcí vás nebude bavit. Tahle apatie potrvá až do nadcházejícího víkendu, který vám vaše dosavadní smýšlení obrátí naruby.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Máte před sebou náročné období, jak fyzicky, tak psychicky. Jste však velice silný člověk, který chápe, že události odstartované tento týden mají nějaký účel a vše, co vás potká, bude mít na vaši osobnost blahodárný účinek. Berte to tedy pozitivně.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

O zábavu se vám postará někdo z rodiny. Komplikace, které ve vašem vztahu nastanou se budou poměrně dlouhou dobu řešit a vy nebudete mít čas a ani chuť přemýšlet nad jinými záležitostmi. Počkejte až trochu vychladnete a pak se pokuste o rozhovor.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Začátkem týdne se vám podaří opravdu něco úžasného. Možná jste se již delší dobu snažili něčeho dosáhnout a nyní je ideální čas sklidit zasloužené ovoce. Vyhřívejte se na výsluní svého úspěchu a nedovolte nikomu, aby vám vaši upřímnou radost zkazil.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Tento týden pro vás bude typická trochu lehkomyslná nálada. Náladu budete mít zejména na nákupy, na které se vrhnete opravdu s vervou a nebudete moci přestat. Vaše lehkomyslnost zapříčíní mnohé neshody v práci, ale dokonce i v partnerských vztazích.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Jste mnohdy příliš zaneprázdněni starostmi o své příbuzné a kamarády, že často zapomínáte na sebe, svůj volný čas a zájmy. Navíc se často stává, že se ani nedočkáte zasloužené vděčnosti, spíše naopak. Myslete někdy také na sebe a buďte trochu sobci.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Pokuste se najít si tento týden čas jen pro sebe a své osobní záležitosti. Klidně si na víkend vyjeďte někam vysoko do hor, kde budete mít dostatek času na ty nejniternější pocity a emoce. Načerpáte pozitivní a hlavně poklidnou energii na další dny.

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: