Horoskop na tento týden 10. 8. 2020 - 16. 8. 2020

09.08.2020 10:43

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte tento týden jedinečnou příležitost ukázat své pravé přednosti. Jste totiž na skvělé cestě dokázat v práci něco naprosto úžasného. Jste velice cílevědomý člověk, který umí tvrdě pracovat. Pokud si myslíte, že si toho nikdo nevšímá, tak se mýlíte. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Příliš důvěřujete jisté osobě, která je ale neskutečně falešná a zlá. Tento týden se přesvědčíte o tom, co vám již dlouho vaši přátelé říkali, že byste si na daného jedince měli dát větší pozor. Podraz, který na vás udělá, bude skutečně pod úrovní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, dávejte si pozor, můžete se dostat do finančních nesnází. Problémy v peněžní sféře ale již máte dlouhodobě, proto by nebylo na škodu začít uvažovat o nějaké radikální změně. Musíte začít ale hlavně u sebe, vůbec totiž neumíte šetřit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ve vztazích máte tento týden tendenci být zbytečně unáhlení. Hvězdy říkají, že se může jednat o jakýkoliv vztah, který byste mohli zbytečně pokazit. I když vám většinou komunikace nedělá problémy, tak momentálně jste na tom s výřečností dost bídně. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Co se týče nějakého obchodování, nebo investic, tak do těch se momentálně rozhodně nepouštějte. Hvězdy vám v tomto ohledu nejsou ani trochu nakloněny a naopak spíše varují nad nekalým jednáním jistých společností, či falešnosti dobrého pokušitele. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Máte nyní neskutečně originální a dobré nápady, které vás posouvají dopředu a dokonce oslní i vašeho nadřízeného, který si ve většině případů ponechává chladnou hlavu. Vaším nápadem bude ale doslova unešen a nebude šetřit chválou na vaši osobu. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Doma vládne chaos. I když se snažíte ze všech sil nastolit nějaký řád, tak ne vždy se vám to podaří. Navíc někteří členové domácnosti veškeré vaše snahy bojkotují. Vy toho máte tak akorát dost a je nejvyšší čas vyrazit někam o samotě a bez prudičů. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

I když ne vždy holdujete veselým rodinným návštěvám a setkáním, tak tento týden budete za každou návštěvu skutečně rádi. Padá na vás občas nějaký splín a kdo jiný, než právě vaše rodina, by vás měl pořádně rozveselit a hlavně přivést na jiné myšlenky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

S protějškem vás čeká nepříjemný rozhovor. Mysleli jste si, že už vás nic ve vztahu nemůže překvapit. Znáte se už velice dlouho a snad i víte, co si ten druhý myslí. Nyní je však všechno jinak a vzájemná důvěra vzala za své. Nikdo neví, co bude dál. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Požadavky nadřízeného jsou už vskutku přes únosnou míru. Máte toho tak akorát dost a nejraději byste s prací praštili okamžitě. Jediné, co vás drží jsou vaši kolegové. Jen díky nim je atmosféra v práci přijatelná a šéfovi se všichni smějete za zády. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Máte nyní konečně šanci prosadit své skvělé názory. Luna je ve výrazné konjunkci s Marsem a v nabytí zdravé sebedůvěry a jisté dominance je vám více než příznivě nakloněna. V tomto ohledu máte vyhráno jak v milostné sféře, tak i na pracovním poli. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Obezřetnost je, milé Rybky, tento týden na místě. Motá se kolem vás falešný člověk, který usiluje doslova o vaši zkázu. Dopředu ho žene závist, ale i daleko horší a nebezpečnější úmysly. Pokud se jedná o někoho v práci, tak bude dělat schválnosti. 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: