Horoskop na tento týden 10. 3. 2019 - 17. 3. 2019

10.03.2019 11:12
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

S jedním členem vaší rodiny to nebude tento týden vůbec jednoduché. Jeho špatná nálada a protivné chování zkazí den každému, kdo se objeví v jeho blízkosti. Nejen, že vás to mrzí, ale rovněž vidíte, jak se každý jeho přítomnosti raději značně vyhýbá.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Snažíte se poslední dobou zapůsobit na šéfa všemi možnými způsoby. Toužíte po povýšení jako nikdy předtím. Vaše snahy však budou tento týden vypadat značně křečovitě: Buďte více sami sebou a uvidíte, že pozitivní výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

S jedním novým kolegou jste v práci na ostří nože. Vaše každodenní pošťuchování a rýpání neujde vašemu nadřízenému, ale i dalším kolegům. Postaráte se v zaměstnání o pořádný rozruch a zase je o čem mluvit. Máte tyto žabomyší války vůbec zapotřebí?

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Snažíte se krotit své emoce, bohužel vás však jedna osoba pořádně dostane do kolen. Její neskutečně zlé chování ve vás vyvolá zpočátku lítost a pláč, poté se však ve vás vzbouří skutečný uragán zlosti. Danou osobu nechcete vidět ani koutkem oka.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Intenzivně přemýšlíte nad jistou životní záležitostí až se vám kouří z hlavy. Nevíte, jak se v dané situaci zachovat a samozřejmě, že chcete aby vše dopadlo nejlépe. Obraťte svou důvěru na někoho, kdo vám v otázkách vaší budoucnosti dobře poradí.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden je jako stvořený k navazování nových přátelství, ale i obchodních kontaktů. Využijte této příznivé konstelace hvězd naplno a nebojte se být dostatečně asertivní. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a vy budete skutečně spokojení.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Venuše v příznivém trigonu přeje tento týden zejména milostným vztahům. Láska a romantika na sebe nenechá dlouho čekat. Na poli mezilidských vztahů se vám však bude dařit obecně. V práci vládne pohoda a harmonie v domácnosti je rovněž hmatatelná.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Stále si říkáte, že je ve vašem životě třeba něco zásadního změnit. Už vás nic netěší a stále častěji se utápíte v melancholii. Tento týden je vám v tomto ohledu víc jak příznivě nakloněn. Začněte se změnou hned ze začátku týdne a buďte radikální.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Někdy vám přijde, že nový kolega má o kolečko míň. Stále za vámi dochází s primitivními dotazy a vaše rady doslova hltá. Vám však už začíná lézt pěkně na nervy. Co když je v tom ale i něco víc, než jen neschopnost se zařadit do pracovního prostředí?

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Momentálně zažíváte poměrně velký stres ze zaměstnání. Navršila se u vás na stole hromada nedokončené práce a vedení tlačí na rychlé a spolehlivé výsledky. Nevíte, kde vám hlava stojí a víkend uvítáte s otevřenou náručí. Jen si pořádně odpočiňte.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Jste doslova magnetem pro nové známosti. Lidé kolem vás reagují na vaši příznivou a charismatickou auru a vy tak máte nespočet příležitostí k novému seznámení. Vaše přednosti si zamiluje hned několik lidí a vy se budete těšit z jejich okaté přízně.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Situace kolem vás se konečně uklidnila a vy se můžete těšit na pohodu. Kocháte se, co jste za poslední dobu zvládli a jak je vaše dílo úchvatné. Neusněte však na vavřínech. Ještě není vše úplně hotovo a když to neuděláte hned, už se k tomu nevrátíte.

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: