Horoskop na tento týden 1.7. 2019 - 7. 7. 2019

30.06.2019 10:46
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Máte nyní před sebou spoustu pozitivních a příznivých příležitostí jak v lásce, tak i v zaměstnání. Nebojte se tedy vnést do svého života trochu vzrušení a klidně i zariskovat. V tomto týdnu je to povoleno a přinese vám to kýžené a zasloužené ovoce.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

V lásce se před vámi otvírají nové možnosti, které jste již dlouho nezažili. Bude se jednat doslova o milostný ohňostroj plný nových známostí, seznámení a vášnivých nocí. Váš bouřlivý milostný život se tak trochu odrazí na vašem pracovním nasazení.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Snažíte se vyvléct z jisté povinnosti, kterou na vás uvalil někdo z rodiny. Udělal tak možná neúmyslně a nevěděl, že máte nyní mnoho práce. Pokuste se danému jedinci vysvětlit, že se do dané věci nemůžete momentálně pustit. Určitě to pochopí a počká.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Vyčerpanost z práce, ale i z povinností kolem domácnosti vás dostihne v tu nejnevhodnější dobu. Máte nyní před sebou velice důležité jednání. Tělo s však řeklo dost a byl taky nejvyšší čas. Pokud trochu nezmírníte tempo, může to odnést i vaše zdraví.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Příjemné rodinné setkání má trochu hořkou příchuť kvůli jednomu členu rodiny, který je víc než nepříjemný. Má neustále rýpavé poznámky a snaží se vám příjemný večer všemožně pokazit. Nakonec dojde dokonce k nějaké konfrontaci a vám to zkazí náladu.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Snažíte se být ze všech sil milí na někoho, kdo si vaši dobrou náladu nezaslouží. Je to jedinec protivný a zlý, který kolem sebe umí jen rozsévat zlobu. Vy si však nechcete kazit náladu a tak se stále jen přizpůsobujete. Jak dlouho to ale vydržíte?

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Dejte si tento týden pozor ať nenaletíte podvodníkům. Ti totiž čekají, kde by se k vám mohli lstivě vetřít a obrat vás o úspory. Využít chtějí vaši důvěřivosti, ale také vaší víry v dobrého člověka. Naivní člověk však nejste, tak je snadno odhalíte.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Poněkud zmateně se může vyvíjet váš osobní a milostný život. Nejen, že si nejste jistí, zda vám tento stav takto vyhovuje, ale nechápete i některé hloupé činy vašeho protějšku. Pokuste se tedy naladit na jeho vlnu, nebo si o jeho chování promluvit.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Tento týden vám hvězdy nepřejí příliš ve finanční oblasti. Nejen, že jste počítali s nějakou odměnou v práci, která se nakonec nekonala, ale také jste měli dost nečekané výdaje. Navíc vás čeká oslava narozenin někoho z rodiny a to také bude něco stát.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Neshody vás potkají tento týden zejména ve vaší domácnosti. Na nervy vám leze váš protějšek a jeho neustálé a zlé výkyvy nálad. Nic mu není momentálně dobré a vám pomalu, ale jistě dochází trpělivost. Hádka je na spadnutí, ale aspoň vyčistí vzduch.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Relaxace je něco, co už delší dobu potřebujete, ale stále si na ní neumíte najít čas. Buďte na sebe opatrní a naučte se sami sebe hýčkat. Však si to taky zasloužíte. Ne vždy se najde takový pracovitý človíček, jako jste vy. Vyrazte někam do přírody.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Užijete si naprosto skvělý víkend plný zábavy a humoru. Setkáte se s přáteli, s kterými jste se dlouho neviděli a vtipné historky nebudou brát konce. Zavzpomínáte si na staré časy, navštívíte nejeden klub, či si zajdete na dobré pivo a něco k snědku.

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: