Horoskop na tento týden 1.4. 2019 - 7. 4. 2019

31.03.2019 11:06

 

Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Objevíte v sobě nečekanou sílu, abyste zvládli nepřízeň osudu, která na vás momentálně dolehla. Vaše vnitřní síla je skoro až neuvěřitelná a vy si najednou uvědomíte, že s pozitivním přístupem a racionálním smýšlením dokážete i nemožné záležitosti.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Usměje se na vás štěstí zejména ve finančních záležitostech. Pokud jste s penězi měli poslední dobou trochu problémy, tak najednou se vše v dobré obrátí. Podaří se vám opravdu výhodná investice a vy tak můžete trochu popustit uzdu v nákupním centru.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Po dlouhé době se vám stane, že nemáte plán. Nevíte co dělat o volnu po pracovní době, ale ani netušíte, co si počít s nadcházejícím víkendem. Trn z paty vám vytáhne dávný kamarád, který vás pozve na zábavný víkend někde na horách, čehož využijete.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Harmonie zavládne v domácím prostředí. Radost vám dělají zejména vaše ratolesti. Nejen, že jsou úspěšní, ale rovněž s nimi máte obdivuhodný vztah plný lásky, harmonie a pochopení. Děti se vám nebojí svěřit i ty největší tajemství, ale také obavy.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

K nepochopení může dojít zejména na poli milostném. Se svým protějškem si nerozumíte v žádné oblasti života a narážíte jen na samé problémy. Už vás to ani nebaví řešit, tak se na to vykašlete. Však ono přijde příznivější období, musíte jen počkat.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden dávejte obzvlášť pozor na své zdraví, nebo na zdraví někoho z rodiny. Počasí sice už vypadá tepleji, ale není radno ho podceňovat. Špatně rozhodně neuděláte pokud si dáte nějaký jarní detox organismu. Posílíte tím svou oslabenou imunitu.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Pozitivní působení Venuše zaznamenáte zejména v mezilidských vztazích. Ty budou tento týden láskyplné a plné harmonie. Vyražte se svým miláčkem o víkendu někam za romantických dobrodružstvím a udělejte za tímto skvělým týdnem parádní sladkou tečku.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

V rodině jsou momentálně vztahy dost napjaté. Nemáte náladu na některé členy a taky to dáváte dost najevo. Už vás nebaví hrát povrchní divadýlko a přetvařovat se. Prostě vám tento jedinec pije krev a vy se odmítáte přizpůsobovat jeho malichernostem.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Váš životní styl se příliš neslučuje s tím, co od vás požaduje náročnější strana vaší rodiny. Mají stále tendenci vám mluvit do života a vás to začíná unavovat. Máte chuť jim pěkně od plic říct, co si o jejich snobském a arogantním chování myslíte.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

V práci nejste příliš spokojeni. To se odráží nejen na vašich výkonech, ale také na osobním životě a náladě. Pokud tento stav trvá již delší dobu, bylo by lepší pouvažovat o změně. K lepšímu se to totiž rozhodně neobrátí a vy se budete v práci trápit.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Momentálně jsou vám hvězdy nakloněny zejména v pracovním prostředí. Tento týden budete přímo excelovat. Vaše pozitivní nasazení přinese kýžené ovoce a vy se budete vyhřívat na výsluní úspěchu. Rovněž nyní budete plně rozvíjet své pracovní schopnosti.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Ve finanční sféře vás tento týden provází skutečná radost. Penízky vám vůbec nemizí z účtu. Dokonce se vám podaří i výhodná investice, která bude mít na vaší peněženku, ale i bankovní konto, dlouhodobý účinek. Tento stav vám vydrží až nečekaně dlouho.

 

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: