Horoskop na prosinec

07.12.2016 15:15

miluji pozitivní horoskopy, jeden takový jsem objevila na stránkách žena in, ráda se s vámi o něj podělím

Horoskop na měsíc prosinec 2016

Je tu prosinec a s ním i nejtemnější dny v roce. Slunce končí svou pouť a o zimním slunovratu se chystá znovuzrodit. Tak jako i my. Vánoce, ať už je vnímáte jakkoliv, by měly vnést do našich životů nové světlo, znovupotvrzení našich hodnot.

Obroda Země, ale i každého živého tvora, však přichází až po rekapitulaci, po jakémsi sáhnutí si na dno, prověření se. A takový je, má být a také bude prosinec, který stojí před námi. Bude ve znamení T- kvadratury Uranu, Pluta a Jupitera, které na hvězdném nebi vytvářejí tlak, revoluční nálady, prověření duchovních hodnot, ale kladou před nás i otázky smrti a zmaru. Vše je tedy tak, jak má být :)

Doznívá Novoluní, které proběhlo 29. 11. ve znamení Střelce. Energie jsou celkem dobré a 5. 12. bude skvělý den na moudré urovnání sporů, 7. 12. se však opět vytvoří pole pro partnerská nedorozumění. Situace se zcela jistě uklidní 10. 12. a tak úplněk v Blížencích (14. 12.) prožijeme v přátelské náladě. V následujících dnech to však bude jak na pořádně rychlé skluzavce. Komunikace nám nepůjde. Vyhněte se dohadům, nic neslibujte a nepodpisujte. Štědrý den však bude naštěstí nádherný, jako okénko v temné době. Venuše navštíví naše příbytky, urovná vztahy a rozehřeje naše unavená srdce. Konec prosince prožijeme o hodně lépe než jeho začátek. Přestaneme všechno tolik řešit a začneme se mít rádi. A to je fajn :) Novoluní (29. 12.) v Kozorohu to už jen zpečetí...

Nikdo neříkal, že život bude snadný, ale že určitě bude stát za to!

 

Berani

Procházíte díky Uranu ve vašem znamení dlouhodobou transformací. Možná jste si už zvykli, ale vaše vztahy získávají novou podobu. Prosinec bude pro vás proměnlivý, ale co je dobré, budete mít sil na rozdávání. Možná až příliš... V práci jdou věci kupředu a podaří se vám zvládnout vše na výbornou. Mějte se k dílu, ale raději moc nemluvte. Po 15. 12. už nic neuděláte. Přijdou na řadu vztahy. Ale nebojte se - vztahy v tom nejlepším světle. Vzpomenete si na to, jak sladké je milovat a být milován ...

Býci

Na vás je toho trochu moc ... Co všichni blázní? Jedete si ve svém tempu a jde vám to celkem dobře. Práce máte dost, obchody se hýbou, ale pocit, že jste v tom tak trochu sami, vás dostává do kolen. Jak se však Venuše vládkyně vašeho znamení vzdaluje od Pluta, čím dál víc se vám ulevuje. Můžete lépe dýchat a radost, ale i přízeň opačného pohlaví na sebe nenechá dlouho čekat. 11. 12. se dokonce pustíte do nezvyklých projevů náklonnosti :) Řeknete-li, co máte na srdci, bude to určitě dobře přijato... a dost možná, že i odměněno :)

Blíženci

Pro Blížence bývá zima vždycky náročná. Ke svému životu potřebují nutně energii, pohyb a zábavu a té se jim v prosinci nebude dostávat. Rutina a hluboké vnitřní tlaky nejsou nic pro ně. Učí se a rostou, když je to baví... ale takhle? No nic, budete to muset vydržet. Perné chvíle si zažijete zvlášť 15. 12., kdy jakoby se proti vám všichni a všechno spiklo! Takže dobrá rada na prosinec pro Blížence zní: Důležité věci si udělejte na začátku měsíce, pak se někam ukliďte a věnujte se něčemu nenáročnému - třeba pečení. Štědrý den a dny, které budou následovat, vám ale náladu určitě spraví ...

Raci

Vy zvládnete vždycky víc, než si myslíte, a zmatky předvánočního shonu, jsou možná něco, co máte docela rádi. Takže nepodléhejte panice a víc si všímejte toho, co je pro vás důležité - vztahy a sdílení prostoru s lidmi, které máte rádi. Měli jste možná jiné plány, ale co se dá dělat? Cestování odložte na jindy a vyberte úspory, na které jste nikdy nechtěli sáhnout. Prosinec vás zkrátka donutí přehodnotit své priority. Dokázat spoléhat na vlastní úsudek se vám v prosinci určitě vyplatí.

Lvi

Máte plné ruce práce a vaše plány začínají získávat konkrétní podobu. Tento měsíc máte sil víc než my všichni dohromady, tak toho využijte ve svůj prospěch. Podnikání, nové neotřelé a možná i trochu drzé nápady mají zelenou. 11. 12. bude vaše síla kulminovat, ale zároveň se ke slovu přihlásí i Saturn. Zatlačí na vás a prověří vaši připravenost a ochotu udělat odvážné kroky. Teď nebo nikdy! Konec měsíce bude ve znamení přátelství, ale i lásky. Čeká vás krásné období :)

Panny

Ruku na srdce Panny, nemáte zrovna nejlepší období. Už rok je ve vašem znamení Severní lunární uzel a dává vám docela zabrat. Ústředním tématem je nedostatek sebevědomí, sebelítost a závislost na mínění a činech druhých. Hledáte pevnou půdu pod nohama, ale jinou než byla dosud... do května ji musíte najít, ať se vám to líbí nebo ne. Prosinec, čas vhodný k rekapitulaci, je na to jako stvořený. Ale lehké to rozhodně nebude... Najít ve svém nitru odvahu věřit sám sobě, ve své vlastní síly, když pro stromy nevidíte les, to nebude zrovna snadné... Vaše rodina vás tentokrát nezachrání, bohužel.

Váhy

Do prosince nevstupujete zrovna v dobrém stavu, ale nebojte se ... zlepší se to dřív, než se nadějete. V pracovní oblasti toho máte až nad hlavu. Spřádáte a realizujete nové nápady a projekty. Berte to odpovědně, ale pokud možno s nadhledem! Je to důležité pro vaši budoucnost... Co se ale změní, budou vaše vztahy. Venuše se na vás usměje a vy se najednou rozpomenete, jak máte lidi kolem sebe vlastně rádi. Ale i tak, dejte si pozor na vaši hlavu, raději moc nemyslete. Od 12. do 23. prosince nebudete tak docela v reálu a hrozí vám deprese. Láska, ne rozum, vás tento měsíc udrží nad vodou.

Štíři

Milostné vzplanutí, které právě prožíváte, bohužel skončí dřív, než se nadějete. Co se dá dělat? Zlepšení vztahů se dá očekávat až kolem vánoc. Zato o nápady nemáte nouzi. Rozum vám sviští jedna báseň a docela dost z toho, co si umanete, vám může i vyjít. V hutných náladách pošmourného prosince to zvládáte lépe než kdo jiný a dost možná, že pomalejší kolegy docela suverénně předběhnete. V práci, ale i ve společenských aktivitách. Novoluní na konci měsíce pro vás bude dobré a začátek nového roku ještě lepší. Tak si to užijte s velkou parádou! Nestává se totiž často, že byste byli středem společnosti :)

Střelci

V prosinci vás nečeká žádné bavendo. Máte před sebou náročný měsíc. Když ale dáte na mé rady, dopadnete docela dobře: Buďte odvážní a zbořte vše, co vás trápí. Nerozhodujte se ale na základě citů, jako obvykle, ale zcela racionálně a pragmaticky udělejte vše, co musíte. Úspěch se dostaví jedině tehdy, pokud budete tvrdě, ale zaměřeně pracovat. Na změnu od základu máte dost sil, tak toho využijte! Co vytvoříte tento měsíc, ovlivní váš život na dost dlouhou dobu! O vánocích se věnujte zaslouženému odpočinku.

Kozorozi

Pluto, který prochází vaším znamením, něco zesiluje a něco jiného zas umrtvuje. Pro vás je nejlepší žít tento proces vědomě, stále si vybírat, stále volit. Co ano. A co ne. Co vás podporuje a co vás naopak odvádí z vaší cesty? Prosazujte vizi vlastní samostatnosti a naučte se spoléhat na to, kým jste a co umíte. Vaše vztahy budou v prosinci klidné a rovnoprávné, protože Neptun vám ze znamení Ryb dlouhodobě pomáhá. Hůř na tom však bude vaše psychika, Jakákoliv porce ticha je v tomto směru užitečná. Soustředění je tajemstvím každého výsledku, každého úspěchu. Pravdivý prosinec pro pravdivého Kozoroha...

Vodnáři

Jedete na plné pecky! A tak to bude celý prosinec ... dobýváte jednu metu za druhou. Na co sáhnete, to se vám podaří. Vydejte ze sebe všechno, co ve vás je, vyplatí se vám to. Máte u sebe sílu, dostatek neotřelých nápadů, ale především štěstí. A tak proboha neseďte doma v koutě! Vyrazte do světa, pokrok nás všech leží ve vašich rukou... a láska... ta se brzy přidá. Máte před sebou vánoce, na které budete v dobrém ještě dlouho vzpomínat :)

Ryby

Začátek měsíce se vám Ryby trochu povleče. Budete mít pocit, že jste nějací nepatřiční, tak trochu mimo. To se ale jak mávnutím proutku změní. Silný Mars 19. 12. vstoupí do vašeho znamení a s ním přijde hotový gejzír sil a všech možných aktivit. Dokonalé... tak takovou Rybu, v jakou se proměníte v prosinci ale i v lednu, jen tak někdo neviděl! :) Využijte nových možností, které se vám otevřou. Nepromarněte mimořádnou podporu nebes!

Šťastné a veselé svátky vám ze srdce přeje Markéta, šamanka z Háje

zdroj: https://zena-in.cz/clanek/horoskop-na-mesic-prosinec-2016/kategorie/horoskopy/rubrika/magie

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: