Horoskop na další týden od 25.1 do 31.1.2021

24.01.2021 10:06

Beran

Tak tohle naplánovat nejde. Všichni se chovají úplně jinak, než byste si přála. Nemáte náladu na kritiku ani na poučování a tlak vám zvedne i zjevná snaha zalíbit se. Najít si doma bezpečný kout a snít. Jestli to zvládnete, máte vyhráno.

 

Býk

Pracujete na tom, abyste totálně vyrušila svou pověst spolehlivého kliďase. Přizpůsobíte se potřebám společnosti, ale dáte najevo, jak nerada. Pokus prosadit vlastní názor nevyjde. Potěší vás příjemná zpráva nebo nabídka přátel.

 

Blíženci

Kolem vás je neklid a kupodivu se vás moc netýká. Samozřejmě vás napadá mnoho variant, co se může stát. Ale myšlenky jsou to jediné, co vám dává zabrat. Vyhněte se cestování. Naopak utrácení vám půjde skvěle.

 

Rak

S otevřeným srdcem nabídnete své služby, budete se věnovat činnostem, které vás baví. Nemůžete čekat vděčnost ze všech stran. Velmi dobře se ovšem vypořádáte s kritikou. Rozdílné postoje vám nebudou stát za komentář.

 

Lev

Snažíte se udržet si své přemýšlení o věcech vzdálených a záhadných, přestože vás partner stále vytrhává. Víte, že byste se měla věnovat jiným věcem, ale však nic neuteče. Až do chvíle, než na vás nastoupí šéf.

 

Panna

Snažíte se, aktivně se stavíte ke všem výzvám i rutinním záležitostem. Nezbavíte se pocitu, že nestíháte. Program pro volný čas vybere partner. Zaslouží se o příjemný odpočinek. Udělejte něco pro zdraví.

 

Váhy

Investujete hodně energie do plánovaných kroků. Nezastaví vás ani překážky, které na vás vyskakují. Vysloužíte si obdiv za úsměv na tváři. Tvůrčí nebo pohybové aktivity vás naplní radostí a vírou, že všechno je úžasné.

 

Štír

Nedorozumění směrem k nadřízeným by vás mohlo mrzet, raději se zdržte nevyžádaných komentářů. Situace doma trénuje vaši odolnost i výdrž. Můžete získat pocit, že to nevydržíte. Zachrání vás práce, kterou máte rádi.

 

Střelec

Někdo nedocení vaši pomoc a vás to zamrzí. Komunikace kolem práce je nekončící a nedaří se vám uzavřít žádnou záležitost. Jako by se všichni domluvili proti vám. Počkejte si na změnu větru. Nečekaně lehce dotáhnete vše do finále.

 

Kozoroh

Tváříte se trochu mrzutě nebo nepřístupně, ale v podstatě s úspěchem zvládáte všechno, co se kolem děje. Nad financemi je lepší v těchto dnech nepřemýšlet. Nic nenakupovat a nepodepisovat. Užijete si příjemné setkání.

 

Vodnář

Nasazení, které jste si sami nastavili, je opravdu těžko zvladatelné. Starosti kolem domova a rodiny vás vyčerpávají. Pracovní povinnosti plníte bez chyb, ovšem nezbývá čas na nádech. Domluva s partnerem je těžká, ale nakonec najdete řešení.

 

Ryby

Děje se kolem mnoho věcí, ale většina jako by se vás netýkala. Plujete na své vlně událostí i pocitů. Budete muset roztřídit spoustu nových informací, přizpůsobit se změnám. A stále si zvládnete užívat tu svou individuální plavbu.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 4. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: