Horoskop na 27. 1. 2020 - 2. 2. 2020

26.01.2020 12:55

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V lásce vám tento týden nebude moc přáno. Jste totiž celkem ve skluzu v práci a to se podepíše na vaší psychice. Nemáte náladu na sladké cukrování a o víkendu byste raději dodělávali resty. Váš protějšek to však nemůže pochopit a to vás rozčiluje. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Společenským událostem se budete vyhýbat jako čert kříži. Máte chuť trávit čas o samotě. O víkendu nevylezete z postele a jiný úbor než pyžamo na sebe odmítnete dát. Lenošivé dny pro vás budou úžasným relaxem a nebudete svého rozhodnutí litovat. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nespokojenost čekejte zejména ve finanční sféře. Vaše výdaje jsou tento měsíc až abnormální a důsledek toho pocítíte právě v tomto týdnu. Nedělá vám problém se uskromnit, ale z něčeho žít musíte. Nakonec budete muset sáhnout až na dno svých zásob. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Do poměrně trapné situace vás dostane jeden z vašich známých. Před společným přítelem o vás podával lživé informace, takže když na vás vybalí, co se dověděl, tak nebudete v první chvíli vědět, o co jde. Pak vám však svitne a budete mít co vysvětlovat. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Váš úžasný smysl pro detail umí udělat v zaměstnání doslova zázraky. Nadřízení vám zobou z ruky a nepodnikají velké kroky bez porady s vámi. Cítíte se ve firmě důležití, přesto stále čekáte na povýšení, či jiné uznání, které by potvrdilo vaši pozici. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V práci nemáte chvilku pokoje. Stále musíte řešit nějaké problémy, které se znenadání objeví. Jsou dny, kdy se nestihnete ani najíst a o nějakých pauzách nemůže být ani řeč. Pátek uvítáte s velkým nadšením a doma se vrhnete na zasloužené lenošení. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Potkáte se s člověkem, který se vám kdysi dávno silně vryl do paměti, ale nakonec vás odlišné cesty rozdělily. Ani ve snu vás nenapadlo, že se vaše životy znovu protnou a vy budete muset bojovat se svými rozbouřenými city a rozhodně nebudete sami. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po zdravotní stránce to není nic moc. Stále se vám vrací jeden neduh, kterého se nemůžete zbavit. Pokaždé však nemoc přechodíte a na rady lékařů a vašich blízkých moc nedbáte. To se vám tento týden vymstí a vy ulehnete a vše budete muset odložit. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Práce vám jde od ruky a vy se nebojíte přiložit ruku i k náročnějšímu dílu. Ne každému se vaše píle líbí. Obzvláště některým kolegům jste trnem v oku a tak se vás alespoň snaží pomluvit. Vy si z toho však nic neděláte a dál předvádíte skvělé výkony. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Doma pořád bojujete s nějakými neduhy. Pokud nepřinesou něco děti ze školy či školky, tak zase ulehne partner či vy. Neustálý boj s nemocí a hledání přírodních léčiv vás vysiluje a těšíte se na jaro. Doufáte, že první paprsky vyženou nemoc nadobro. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Potyčky hrozí zejména s rodiči. O některých věcech, či situacích, se vůbec nemůžete bavit aniž byste se do krve nepohádali. Snažíte se ošemetným tématům zdaleka vyhýbat, ale rodiče jsou urputní a snaží se vás přesvědčit, že jen jejich názor je správný. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Věnovat se budete tento týden svým zájmům a s vyrovnaností budete prohlubovat některé své dovednosti. Učení vám jde lehce od ruky, takže pokud vás ještě čekají nějaké důležité zkoušky, nemusíte se jich obávat. Vaše mentální síly jsou na vrcholu. 

zdroj: https://www.kafe.cz/horoskopy/horoskop-na-27-1-2020-2-2-2020-20200126.html


   

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: