Horoskop na 16. 12. 2019 - 22. 12. 2019

15.12.2019 11:00

 

Beran (21. 3.–20. 4.)

 

Vaše zvýšená aktivita vám bude v předvánočním shonu jenom ku prospěchu. V práci zvládnete vše s předstihem a rovněž nákupy pro vás nebudou žádný problém. Díky tomu zvládnete sváteční čas v poklidném a harmonickém duchu. Však si to taky zasloužíte. C
 

Býk (21. 4.–21. 5.)

 

 

Do práce momentálně chodíte s nadšením. Máte totiž před sebou vidinu brzkého volna a rodinné pohody, na což se neskutečně těšíte. Vánoce jsou pro vás vždy časem pohody a tak se těšíte, že rodině i přátelům vynahradíte přesčasy posledních dnů. 

 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

 

V práci si vedete na jedničku. Nového kolegu v práci nemá nikdo rád. Vy však vystupujete s grácií a bez arogantního jednání. Nechcete si dělat v adventním čase nepřátele a hlavně chcete prožít poslední dny v roce ve spokojeném a nekonfliktním duchu. 

 

Rak (22. 6.–22. 7.)

 

Budete mít tento týden spíše smutnou náladu a nerozveselí vás ani setkání s kamarády, či rodinou. Předvánoční nálada ve vás melancholii jen prohlubuje. Taky se vám zdá, že se na Vánoce ani moc netěšíte. Nebojte další dny bude samozřejmě o dost líp. 

 

Lev (23. 7.–22. 8.)

 

Budete tento týden hýřit společenskou náladou. Na žádné předvánoční párty nebudete chybět a budete si užívat sváteční atmosféry. Však si to taky zasloužíte. Celý rok se staráte jen o povinnosti a nyní máte konečně čas užít si spokojené radovánky. 

 

Panna (23. 8.–22. 9.)

 

K výraznému posunu dojde ve finanční sféře. Možná jste ani nedoufali, že se na poslední chvíli dostanete k penězům navíc. Štědrý den se neskutečně rychle blíží a tato finanční vzpruha vám přijde mimořádně vhod. Něco použijete i na poslední dárky. 

 

Váhy (23. 9.–23. 10.)

 

Novinky vás tento týden zahltí ve velkém. Nejeden z vašich přátel pro vás bude mít příjemnou, či méně sympatickou novinu. Vy sami budete z nového sledu událostí poměrně rozrušení. Novinky vás však čekají i v práci. Pro vás naštěstí budou pozitivní. 

 

Štír (24. 10.–22. 11.)

 

Zajímavý a skvěle propracovaný zevnějšek vás momentálně úžasně doplňuje. Jste totiž na vrcholu své kariéry a umíte v zaměstnání skvěle chodit. Vaše sebevědomí zvýší i obdivné pohledy z okolí. Je fajn, že o sebe dbáte a prezentujete se ve společnosti. 

 

Střelec (23. 11.–21. 12.)

 

Jste ve svém životě naprosto spokojeni. V práci se vám daří, penězi sice nadměrně neoplýváte, ale máte důležitější priority, v rodině to teď klape na jedničku. Na svátky se všichni těšíte a užíváte si společně chladných dnů a večerů v teple domova. 

 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

 

S partnerem si teď užíváte společné chvíle a plánujete budoucnost. Máte před sebou smělé plány, které vám pomáhají přežít problémy všedních dnů. Poslední pracovní týden prožijete ve svátečním duchu a v práci záříte jako sluníčko a šíříte optimismus. 

 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

 

Krušné období očekávejte v práci. Před svátky jsou na sebe někteří lidi jak psi a práce je nad hlavu a zdá se, že jí snad přibývá, než aby jí ubývalo. Na nějaké těšení na svátky nemáte čas a tak vám nezbývá nic jiného, než poslední týden nějak přežít. 

 

Ryby (21. 2.–20. 3.)

 

 

Naskytla se vám zajímavá pracovní nabídka. Znamenalo by to však, že byste museli oželit některé dny o svátcích s rodinou a jít se zaučovat do nové práce. Záleží jen na vás, co si zvolíte. Jedno je jisté, rodina bude stát za vaším rozhodnutím vždy. 

zdroj https://www.kafe.cz/horoskopy/horoskop-na-16-12-2019-22-12-2019-20191215.html  
      

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: