"Holky" z domova seniorů mají svoje finty

15.10.2019 12:29
Dneska mám celkem dobrý den. Mám moc ráda tyhle dny, kdy vstanu a všechno jde tak, jak má, všechno je v pohodě. Cesta k lékaři - provoz skoro žádný, místa na parkování dost - to už se rovná přímo zázraku. V čekárně jen dva lidi, paní dokrtorka už v ordinaci - paráda. Tak jsem si sedla vypnula se do "úsporného režimu". Nikdy jsem se nenaučila v čekárnách si číst, nebo se sluchátky poslouchat mobil ( co kdyby mne volali do ordinace,a taky mne ze sluchátek bolí uši). Naučila jsem se sedět "vypnutá", nechat jen tak plynout čas, o ničem nedumat a odpočívat. Vtom mne vyrušil hlas. Už podle hlasu dost stará paní , špatně slyšící se dohadovala se sestřičkou - hned vedle je zubní ordinace.
Paní: "jsem tady objednaná k paní doktorce na vytržení jedového zubu" (smích v celé čekárně)
Sestra: s úsměvem v hlase: "ale vy tu máte být až za hodinu"
Paní:"zavedli nám do domova taxi pro babky a přijel dřív"
Sestra. "to budete muset počkat"
Paní: "no, to ten mladík z taxíku nebude mít radost"
Sestra: "tak já řeknu paní doktorce, třeba vás někam vmáčkne"
sestra zalezla do ordinace a paní si pro sebe povídá (protože je špatně slyšící tak dost nahlas): Měly holky pravdu, ta finta s taxíkem zabírá, najednou mě někam vmáčknou a předtím nebyl čas..."
Paní si tam ještě povídala s ostatními pacienty, byla milá, povídavá a v čekárně ze všech najednou spadl strach,a kdo mohl, ten se usmíval. Škoda, že takových milých bábinek není víc.
Rozesmálo nás to všechny. Holky z domova seniorů měly prostě pravdu. A tak jsem si vzpomněla na Babovřesky a říkám si, že si to musím pamatovat, až za nějaký ch 20 - 30 let půjdu k zubaři, bude třeba finfta se senior taxi ještě fungovat :-)

foto:moviezone.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: