Hledáte šperk, který vyjadřuje krásu, lásku a pocit štěstí? Takové jsou šperky ElePele.

12.12.2018 17:31

Šperky – žádná žena jich nemá nikdy dost. Šperky milujeme, rády se zdobíme – ať už pro vlastní radost, nebo pro potěchu oka okolí. Šperkem můžete vyjádřit svojí osobnost, aniž byste cokoliv řekli. Šperky mluví vždycky samy za sebe. A strašně moc nám všem sluší.

Já jsem také typická žena, zdobím se moc ráda. Hlavně náramky jsou moje vášeň. Dají se kombinovat, nebo nosit samostatně, je jich spousta typů, druhů, barev. A tak často brouzdám po internetu a kochám se. A když narazím na stránku, kde najdu originální, neokoukané a krásné šperky, málokdy odolám a nějaký si pořídím.

A tak jsem při hledání krásna narazila i na stránku Ele Pele. Zakladatelkou úspěšné značky je paní Jana Machačná, designérka, která navrhuje a prodává nádherné (nejen) minerální šperky, šperky vkusné, moderní a cenově dostupné.

Jak už jsem zmínila -  miluji náramky. Všechny. Minerální, nebo kovové – prostě všechny. Na recenzi mám proto pro vás dva nádherné náramky Ele Pele. Chtěla bych říct, že jsem je vybrala hned na první dobrou, ale není to tak. Opět jsem se dostala do stavu „ježíši tenhle musím mít“ a „tenhle je ještě hezčí než ten první“.  A tak jsem se nemohla rozhodnout, v podstatě jsem výběr zúžila na asi dvacet náramků, nakonec jsem si nechala poradit s výběrem, a vybrala jeden z minerálů,a jeden kovový.

Mám moc ráda modrou barvu ve všech odstínech, v mé skříni je většina oblečení do modra, proto i náramek, který mám je modrý Bella V.

Je vyroben z Lapisu Lazuli a Hematitu, korálek je Swarovski komponent v růžovém zlatě. Barvy se báječně doplňují. Minerální korálky nejsou jen obyčejné korálky. Každému minerálu jsou připisovány různé ezoterické a léčivé vlastnosti. Kromě toho, že jsou krásné, ovlivňují i různé aspekty našeho života.

Lapis Lazuli je ceněn jako kámen přátelství, moudrosti, lásky a duchovní pohody. Prý dokáže i potlačit migrénové bolesti hlavy, snižuje horečku, posiluje imunitu a má ještě spoustu dalších blahodárných vlastností.

Hematit je ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl a ducha. 

No uznejte, že je to skvělé. Kromě toho, že budeme krásné, nám bude díky minerálům skvěle na těle i na duši. Náramek je zabalený v krásné krabičce.

Pokud si chcete krásně modrý náramek koupit, klikněte zde: minerální náramek Bella V.

 

Druhý náramek je řetízkový Gold Stripe

Je z bižuterního kovu zlaté barvy, zdobený je destičkou s drobnými kamínky, řetízky jsou ukončeny zirkony. Velmi mne potěšil i stahovací kroužek, kterým si nastavíte velikost podle vlastní potřeby, odpadá složité nasazování a zapínání náramku na karabinku – prostě snadno jednou rukou navléknete, utáhnete a je hotovo. 

Je to opravdu super- velmi snadné nasazení a velikost je tím pádem UNI, může ho mít každá z nás. Tenhle řetízkový náramek bude super doplňkem na běžné nošení, ale také krásný na jakékoliv divadelní představení, ples, nebo do společnosti. Bude vypadat stejně krásně k letním šatům, stejně tak i k šatům společenským. Bezvadně vynikne i ke společenským černým kalhotám a bílé halence – vyzkoušela jsem na vánočním večírku a všimli si okamžitě všichni. Náramek umí celý outfit báječně pozvednout. Je designově velmi povedený, jemný a vkusný.

Pokud si chcete koupit řetízkový náramek, klikněte zde: náramek Gold Stripe

 

Ještě váháte? Neváhejte. Náramky jsou opravdu nádherné, určitě udělají spoustu radosti. Já jsem z nich nadšená.

Pokud nechcete kupovat jako dárek, nebo pro radost náramky, určitě si vyberete z ostatních výrobků v sortimentu Ele Pele. A všechno zboží je jedinečné a krásné, vkusné a povedené – prostě má šmrnc. Vyberete ze zboží pro dámy, pány i děti. Třeba hodinky – na ty se rozhodně podívejte, stojí to za podívání. Jsou nádherné, a já doufám, že si ježíšek přečetl, že se mi moc líbí.

Celý sortiment si prohlédnete po kliknutí zde: www.elepele.cz

 

A když vám bude někdo říkat, že šperků a doplňků máte už dost, nevěřte mu. Šperků nemají ženy nikdy dost, a čokoládu sníte, květiny zvadnou, šperky Vám ale zůstanou. A pokud jsou to šperky s láskou kupované, nebo darované, mají hodnotu největší

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: