Hádání z ruky...

12.05.2021 16:41
Přemýšleli jste někdy o to, jaké by to bylo nechat si číst z ruky? Mě to vždycky lákalo. Ve filmech i knížkách jsem často četla a o cikánkách hádajících z ruky a strašně jsem to chtěla někdy zažít. Nikdy se mi to nepovedlo. Tak alespoň občas koukám, jaké že to mám na dlani čáry. Ale upřímně - nevyznám se v tom ani za mák. Tak alespoň koukám na tvar dlaně. To poznám. Mám ruku typ Voda. jaký typ máte vy?
Země
Ruka, která patří do živlu země, je charakterizována čtvercovou dlaní a krátkými prsty. V případě, že dlaň měří svisle i vodorovně zhruba stejně, mluvíme o čtvercové dlani. Prsty jsou považovány za krátké, když je délka prostředního prstu menší než tři čtvrtiny délky dlaně. Lidé, kteří mají takové ruce, jsou obvykle praktičtí a odpovědní, často mají spojení s přírodnou a stojí nohama na zemi. Mají pevné hodnoty a tendenci jednat přímočaře.
 
Oheň
Dlouhé dlaně a krátké prsty definují tvar rukou, který patří živlu ohni. Dlaně jsou považovány za dlouhé, pokud na délku měří víc než na šířku. Je-li délka prostředního prstu rovna délce dlaně – nebo delší než tři čtvrtiny z ní – jedná se o prsty dlouhé. Takové ruce patří lidem spontánním, nadšeným a optimistickým. Takoví lidé též rádi riskují, mají rádi akce, jsou to extroverti, kteří srší sebedůvěrou a zachovávají si vždy pozitivní přístup.
 
Vzduch
Čtvercová dlaň s dlouhými prsty a často nízko posazeným palcem je charakteristická pro lidi patřícím živlu vzduch. Takoví lidé jsou inteligentní a společenští, mají však tendenci být neklidní, upovídaní a vítají každou změnu. Vzdušní lidé rádi dělají věci jinak, nacházejí si svou vlastní cestu.
 
Voda
Dlouhá dlaň, dlouhé prsty a jemné linky jsou vlastnostmi vody. Jsou to ruce tvůrčích a intuitivních lidí, kteří mají tendenci být emocionální, trochu naivní a náladoví. Bývají introvertní a tiší.
 
Obr.: wikihow.com
u

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: