Geniálně jednoduché - jednoduše geniální. To jsou výrobky Millaminis pro naše nejmenší.

12.09.2018 13:16

Mám tři malé vnuky, a protože čas odpočítávání doby do vánoc je neúprosný, je to už jen asi 100 dní, sbírám inspiraci na dárky.

Hledala jsem na internetu hračky vhodné pro malé děti – a našla jsem úžasnou stránku plnou hraček pro děti prakticky od narození.

A jako správný patriot jsem nadšená, že tyto úžasné hračky vymyslel český konstruktér a designér hraček, pan Miloš Hába. Opět se mi potvrdilo, že příměr Zlaté české ručičky je pravdivý. Hračky jsou ze speciálně upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti od narození. Hračky Millaminis splňují veškeré požadavky stanovené nejpřísnějšími normami jak pro Českou republiku, tak pro celou Evropu. Jsou to krásné české hračky ( žádné vyrobeno v Číně).

Všechny hračky jsou originální, podobné jsem nikde na trhu neviděla. Všechny jsou krásně měkké, lehoučké, barevné a mají originální tvar.

Jsem nadšená i tím, že hračky jsou vhodné od nejmenších dětí po ty starší.  V podstatě si každá věková kategorie najde tu svou hračku – malinké děti jsou nadšené barvou a tvarem ( a počítá se i s tím, že děti strkají hračky do pusy, potisk je nezávadný), starší se snaží skládat puzzle a tvary do sebe, trénují jemnou motoriku, a ty větší si můžou poskládat třeba letadlo. Všechny hračky jsou voděodolné, takže děti mohou pokračovat ve hře i ve vaně. Hračky mají oblé hrany, nehrozí tedy žádné zranění. Myslím, že další přednosti už ani není třeba hledat.  Tyhle hračky jsou prostě opravdu bezva.

A jaké hračky jsem pro vás vybrala k otestování? Pro ty nejmenší  Moje první autíčko - Smajlík červený a Moje první puzzle – kolečka, pro ty větší letadlo Manfred a Moje první požární stanice (velký set).

Moje první autíčko – Smajlík červený

Krásné měkké srdíčko na kolečkách, vnitřní srdíčko lze vyjmout. Hračka je vhodná už pro nejmenší děti, kromě toho, že krásně jezdí a je měkoučká učí děti i rozpoznat emoce ( úsměv), barvu a vkládat tvar srdíčka .

Pokud chcete autíčko koupit, klikněte zde: Moje první autíčko smajlík červený

 

Moje první puzzle – kolečka

Krásně barevná kolečka, zlepšují  dětskou motoriku, kolečka do sebe krásně lehce zapadají, a díky tomu, že jsou voděodolná si je vnoučci hodně oblíbili ve vaně . Poznávají co je větší a co je menší, barvy  jsou krásně jasné a díky kroužkům poznávají, která barva na kroužku je.

pokud chcete puzzle koupit, klikněte zde: Moje první puzzle -kolečka

 

Letadlo Manfred.

Když jsem viděla z kolika dílků letadlo je, myslela jsem si,že vnuk bude mít problém se skládáním a chtěla jsem mu nejdřív letadlo složit sama,ale nebylo mi to dovoleno. Pustil se do toho sám ( děda i tatínek trochu lítostivě koukali, protože i oni se nabízeli, že letadlo poskládají,a myslím, že jakmile půjde vnuk spát, pánové si letadlo zkusí postavit, moc se jim totiž líbí). Překvapilo mne, že mu skládání vůbec netrvalo, podle obrázku ho po chvíli složil sám, jen jednou se zeptal. Všechny dílky jsou krásně zaoblené, tvary zapadají do připravených otvorů přesně a snadno, nikde není potřeba žádný šroubek ani lepení – je to dokonalá skládačka. Opravdu jsem byla velmi překvapená, jak důmyslně jsou dílky vymyšlené- krásně zapadají tam kam mají, klobouk dolů – vše je perfektní a vymyšlené do posledního detailu tak, že výsledek je krásné lehoučké letadýlko a šťastný malý kluk.

Pokud chcete koupit letadlo ,klikněte zde: Letadlo Manfred

 

A jako poslední jsem si nechala Stavebnici Moje první požární stanice (velký set).

Každý kluk alespoň jednou v životě zatouží být hasičem, ani náš Olík není výjimkou a často stojíme před místní hasičskou zbrojnicí a sledujeme hasičská auta. Já odevzdaně, on zasněně a zvědavě. A proto když viděl stavebnici s požární stanicí, v očičkách mu blýsklo nadšení a dal se do skládání. Tatínek mu pomáhal a během chvilky měli postavenou požární stanici s hasičem, hasičské auto a hasičské letadlo – vše krásně barevné ( i tady se děti učí barvy), a s potiskem zvířátek. S touhle stavebnicí se děti kromě barev učí poznávat i zvířátka, učí se, jak se chovat při požáru a samozřejmě nejvíc je zde rozvíjena  dětská fantazie. Jako všechny stavebnice Millaminis i hasičská stanice je vyrobena z lehkého zdravotně nezávadného materiálu s kvalitním potiskem, je měkká, lehká a voděodolná. Do hry s hasičskou stanicí se všichni tak ponořili, že byl problém je od ní dostat, a myslím, že budeme pod stromeček dokupovat ještě policejní stanici a farmu. A koupím je opravdu ráda, protože  zpracování je i u nich opravdu moc hezké a skvěle se doplňují.

Pokud chcete koupit požární stanici, klikněte zde: Moje první požární stanice(velký set)

 

A jaký je můj konečný pocit z testování hraček Millaminis? Báječný. Hledala jsem tip na dárek na vánoce pro vnuka a našla jsem tip na dárky pro všechna vnoučata – od nejmenšího po největšího. Sortiment je opravdu super – výběr je veliký – třeba v sekci moje první autíčko najdete autíčka s motivem zvířátek, a to mají všechny děti moc rády. Hračky jsou z nezávadného materiálu, všechny jsou ze speciálně vyrobené certifikované lehčené pěny a jsou vhodné pro děti už od narození – nehrozí nebezpečí úrazu, hrany jsou zaoblené a vydrží i útok malých dětských zoubků.  Všechny hračky mají originální tvar, krásné barvy, kromě dětské fantazie zlepšují i dětskou motoriku – co víc si od hračky přát.  A všechny hračky mají certifikát Bezpečná hračka, jsou to hračky české,vycházejí z potřeb českých dětí. Na výběr jsou hračky pro kluky i holčičky (hasičská stanice, policejní stanice, koleje s vláčkem, farma, zahrada s kytičkami a další) Hračky, které děti i něco učí jsou ty nejlepší hračky, jaké můžeme svým dětem dát.

všechny výrobky Millaminis si můžete prohlédnout zde: eshop Millaminis

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: