Fotografie vypálená do dřeva -originální a krásný dárek.

27.09.2022 14:16

 

Vždycky jsem měla blízko k přírodě. Jakmile vkročím do lesa, jako by ze mě spadly veškeré starosti všedního dne. Jen se rozhlédnu, nadechnu, a rázem nemám problémy, cítím se fajn, veškerá civilizace je někde pryč, a já si užívám tu nádhernou lesní atmosféru. K lesu patří i zvířata, čerstvý vzduch, houby, ale hlavně stromy a tím pádem i dřevo.

Dřevo mám moc ráda. Kdybych mohla, budu dřevem obklopená všude, kde to jen jde. Miluju například vůni dřeva. Už jako malá holka jsem chodila do vedlejší vesnice k rybníku kolem místní pily. Lidičky, to vám byla vůně. Vždycky jsem se zastavila a chvíli si tu nádhernou vůni dřeva užívala. Nebo si vzpomínám, když babička měla vedle kamen naštípané dříví, jak se topilo, dřevo vysychalo a smůla z něj nádherně voněla celou kuchyní.

Ke dřevu mám prostě velmi kladný vztah. Je nádherné. Prosto jsem byla moc ráda, když jsem objevila stránku s výrobky ze dřeva. Stránka se jmenuje Jarlsen.cz a je na ní spousta zajímavých a originálních výrobků.

Protože se blíží vánoce a budeme všichni hledat tipy na dárky, ráda bych vám tuhle stránku ukázala.

Mají tu tolik originálních a krásných výrobků ze dřeva, že jsem nevěděla, co si vybrat dřív. Můžete si vybírat velmi originální obrazy a fotky vypálené do dřeva, krásné dřevěné zápisníky, hodiny, úžasné stolní lampy, nebo třeba osobní drobnosti a dárky s gravírováním.

Každý takový dřevěný výrobek je originál, a nikdy nebude druhý úplně stejný, protože každé dřevo má jinou barvu, kresbu a jiný vzhled.

 Každý dárek ze dřeva tak bude velmi osobní, a originální.

Já jsem si nakonec vybrala fotku vypálenou do dřeva. Byla jsem totiž zvědavá, jak bude vypadat. Ještě nikdy jsem v ruce takovou fotku neměla.

Když jsem fotku vybírala, měla jsem celkem jasno – bude to dárek pro mého muže. Má dřevo taky moc rád, a tahle fotka bude velmi osobní a originální dárek. A přitom žádný „měkouš“. Měkké dárky u mužů v oblibě moc nejsou, takže to bude tak trochu „chlapácký“ dárek.

Samotný proces objednávky je opravdu velmi jednoduchý, zvládne ho úplně každý. Stačí vybrat svou oblíbenou fotku, kterou chcete na obrázek vypálit a nahrát ji v procesu objednávky. Velmi oceňuji to, že v ceně objednávky je i úprava fotky – pokud má fotka třeba špatný jas, nebo potřebuje upravit, vyjdou vám tu skvěle vstříc úpravou fotky pro vypálení. Máte tak jistotu, že obrázek bude kvalitní.

Pak už si jen zvolíte velikost fotky – na výběr jsou A5 (to je jako školní sešit 15 x 21 cm),  A4 (21 x 30 cm) a A3 (30 x 42 cm).

A je hotovo. Fotka je do dřeva vypálena opravdu krásně, a doba dodání je velmi rychlá (obvykle do 2 dní). Pokud tedy sháníte dárek na rychlo, tak klidně tuhle fotku vyberte, protože budete spokojení s kvalitou i rychlostí dodání.

Když mi fotka přišla, byla jsem opravdu nadšená.  Obrázek vypadá nádherně. Dokonce je k němu v ceně stojánek na stůl. Samozřejmě je i možnost zavěsit si fotku na dřevě na zeď – podle vašeho uvážení.

Pokud už hledáte tipy na vánoce, velmi vám stránku s originálními předměty ze dřeva doporučuji. Stránka se jmenuje Jarlsen.cz a najdete tu opravdu spoustu tipů na originální dárky.

Například nádherné designové stolní lampy, již zmíněné obrázky – fotografie vypálené do dřeva, nádherné obrazy na dřevě, nebo třeba zápisníky ze dřeva – to ocení každý, kdo si potřebuje něco poznamenávat – třeba i středoškoláci na poznámky – budou mít zápisník, který je opravdu „cool“, nebo manažeři,asistenti, studenti, úředníci – prostě každý, kdo si dělá často zápisky..

Pokud hledáte jen drobnost – takový fajn osobní dárek, který je zároveň originální, mrkněte na drobnosti a dárky. Například bambusový kartáček se jménem vygravírovaným na přání, dřevěné visačky na dveře, nebo třeba originální gravírované podtácky.

Všechno jsou to originální dárky, které si může dovolit opravdu každý.

Fotka do dřeva mi udělala velkou radost. Tím, jak je hezká a kvalitní (a taky voňavá) celkem i předčila mé očekávání. Jsem moc spokojená, takže určitě jako dárek pro babičky a dědečky nechám vyrobit fotky vnoučat na dřevěném podkladu. To bude radosti!

Dodání výrobku je velmi rychlé, a obrázek přišel moc hezky zabalený, připravený k darování.

Pokud si sami chcete prohlédnout, co všechno lze na stránkách koupit, klikněte zde: Jarlsen.cz

Pokud si chcete přímo nechat vyrobit fotku vypálenou do dřeva, klikněte zde: fotografie vypálená do dřeva

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: