Feminus - 100% přírodní doplněk výroby pro ženy každého věku. Vyrobeno v čechách, podle potřeb českých žen.

01.04.2019 14:41

Dostala jsem na vyzkoušení novinku na českém trhu – výrobek Feminus.

Feminus je doplněk stravy, a jak už název napovídá- je vyroben přímo pro nás- ženy.

Pro správné fungování těla, imunity a dostatek energie, potřebujeme trošku jiné složení přípravků, než muži. Jedná se o český výrobek, plně tedy vyhovuje nám, českým ženám. Všechno, co potřebujeme ke zdraví lze nalézt v přírodě, proto má Feminus složení čistě přírodní. 

Posiluje naši imunitu, přispívá ke správnému fungování močového ústrojí a reprodukčních orgánů. To, co tedy naše babičky doplňovaly do těla pomocí bylinek – ať už ve formě čajů, obkladů, nebo koupelí, my můžeme do těla doplnit jednoduše tabletkou. Žádné složité sbírání bylinek, pak jejich sušení a skladování..Prostě stačí dvakrát denně jedna tabletka a výsledek je zaručený. A dámy – Feminus má prý i skvělý vliv na sexuální zdraví a libido.. 

Pokud se cítíte po zimě slabé,a vyčerpané, i tady přírodní složky dokáží pomoci – bylinky dokáží i příznivě ovlivnit nervovou soustavu a sníží tak míru stresu. Tedy ne, že by za vás vyřešily problém, vyměnily šéfa, nebo zklidnily zlobivé děti – to ne, ale dokáží příznivě působit na zklidnění nervů, takže už nás běžný stres tolik nerozhodí. Budeme se s přípravkem Feminus prostě cítit lépe. A jaké je složení tohoto ženského zázraku?

Řeřicha peruánská (Maca peruánská) 200 mg

Indický ženšen (Vitánie snodárná) 150 mg

Extrakt z kakaa (Theobroma Cacao) 100 mg

Kotvičník zemní (Tribulus Terrestris) 100 mg

Muira puama 100 mg

Vitamin C80 mg

Andělika čínská 60 mg

Damiána pravá 50 mg

Zinek22 mg

Vitamin  E 2,5 mg

Vitamin B6 1,2 mg Vitamin

 D325 μg

Vitamin B12 10 μg

To je obsah pro denní dávku, kde denní dávka jsou 2 tablety denně.

Pokud se tedy trošku vyznáte v bylinkách, nebo rády pijete bylinné čaje, jistě víte, že právě řeřicha, andělika, ženšen a damana jsou pro nás, ženy, bylinky doporučované, kotvičník pak je vhodný pro muže i ženy jako skoro zázračná malá bylinka, kterou doporučují i sexuologové. Zinek a vitamíny skupiny B a D jsou výborné na imunitu a její posílení .

Já jsem zkoušela Feminus po dobu jednoho měsíce (zatím). Cítím se fajn, jarní únava pomalu mizí, a ač hlavně na jaře trpívám na záněty močových cest, zatím jsem neměla ani jeho náznak. 

První dny jsem se cítila stejně,ale po zhruba dvou týdnech pravidelného užívání zmizela podrážděnost, mám lepší náladu, cítím se méně unavená, ráno se mi lépe vstává – myslím, že účinky jsou už znát. Jen s tím libidem nevím. Na to byste se museli zeptat mého muže :-D. Pokud ale mám shrnout své subjektivní pocity po měsíci užívání, tak jsou velmi pozitivní. Je vidět, že moudrost našich babiček, které znaly bylinky a uměly využít jejich pozitivních účinků, funguje i v naší moderní době. Jen je o něco pohodlnější – slisovaná do malých tabletek. Jsem moc ráda, že výrobce přizpůsobil složení a dávkování přímo potřebám ženského těla a zaměřil se na neduhy a potíže, které ženy často trápí. Harmonicky se přece chceme cítit všechny, tak proč to nevyzkoušet. Já jsem po měsíci užívání moc spokojená, jak přípravek působí se asi ukáže po delší době užívání, určitě vám o tom dám ještě vědět. Momentálně si jdu objednat další krabičku. Investice do zdraví je totiž ta nejlepší investice, jakou můžeme udělat.

Feminus si můžete koupit na stránkách www.feminus.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: