FAVI.cz - internetový vyhledávač nábytku a dekorací - najde hravě vše co potřebujete, od ověřených prodejců

03.09.2018 12:59

Dnes bych vám chtěla představit internetový vyhledávač nábytku a bytových dekorací Favi.cz.

Poprvé jsem si Favi.cz  všimla v reklamě v televizi – taková ta reklama, kde usměvavá paní sděluje, že na Favi.cz mají nábytek – HODNĚ nábytku. Mě se ta reklama líbí. Je jednoduchá, vtipná, nevtíravá a přitom zaujme. Mám ráda nevtíravé a chytré reklamy, co na mne neútočí a nenutí mi jeden výrobek jako nejlepší na světě. Proto jsem byla zvědavá, kolik že nábytku na Favi mají. A tak jsem nelenila, zapnula počítač a ..první co mě napadlo: Nekecali, mají  tam fakt hodně nábytku.

Nejdřív jsem si myslela, že Favi.cz je obchod s nábytkem. Ale není to tak – je to internetový vyhledávač nábytku a bytových dekorací, sdružují více než 500 ověřených eshopů a obchodů s nábytkem a dekoracemi. Sami tedy nic neprodávají, jen pomůžou s vyhledáváním.

Vyhledávání je velmi snadné a přehledné. Vybírat můžete z několika kategorií – nábytek, dekorace, textil, rekonstrukce, svítidla a slevy. Nábytek si můžete vybírat i podle umístění – kategorie obývák, koupelna, kuchyně, ložnice, předsíň, pracovna a zahrada.

Vše je pěkně přehledně zpracované do kategorií.  Řazení pro snadný výběr je taky promyšlené do detailu – chcete vybírat podle ceny? Není to problém – vyberete si levnější nebo dražší…Nebo vybíráte podle materiálu? I tahle možnost výběru tady je. A dál podle barvy, potahu, dekoru, stylu – prostě na co si vzpomenete, tu najdete. Vyhledávání se tak stává opravdu jednoduché. Bez složitostí si vyberete, co potřebujete. A nejen nábytek, ale i bytové doplňky a dekorace.  Já jsem například v dekoracích našla spoustu věcí, o kterých jsem ani nevěděla, že je vlastně nutně potřebuji, a taky spoustu tipů na dárky.

A protože pro vás všechno ráda zkouším, vyzkoušela jsem i objednat zboží.

Přece jen Favi.cz je hlavně internetový vyhledávač nábytku, vybrala jsem tedy nábytek -  lakovanou ratanovou stoličku. Ratan jako přírodní materiál mám moc ráda, a místa na sezení u nás nikdy není dost, hlavně když se sejde celá rodina, o místo k sezení je trochu boj.

Vybrala jsem si tedy zboží, jaké jsem chtěla, pak stačilo kliknutí a Favi.cz mne přesměrovalo na stránku, kde stoličku prodávají. Tam jsem nakoupila, a pak už jen čekala na zboží. Obchod proběhl k mé velké spokojenosti - vše v pohodě, žádný stres,příjemné vybírání i nákup. Se stoličkou jsem moc spokojená a moc se mi líbí.

Je fajn, že všechny eshopy, ze kterých zboží Favi.cz vyhledává a nabízí, jsou ověřené. Nemusíte se tedy bát nakupovat – vše, co si vyberete, vám zaručeně přijde v pořádku.

Pokud si s čímkoliv nevíte rady, stačí napsat email, nebo zavolat na infolinku, ochotně vám poradí se vším, co potřebujete.

Vyhledávač nábytku Favi.cz vám usnadní nákup nábytku i dekorací v každém směru. Už nemusím složitě vyhledávat, kde mají typ nábytku, který zrovna sháním – stačí si prostě vybrat typ, vzor a druh a na vyhledávači si z obrázků vyberu ten, který potřebuji za výhodnou cenu.

A protože jsem zjistila, že ta úžasná ratanová stolička, kterou jsem si na favi.cz je nejen krásná, ale i praktická a kromě funkce sezení je bezva i jako podnožka, nebo jako odkládací (a dekorační) stolek. A na stolku by se rozhodně vyjímala krásná vázička – a kde jinde ji najít než na Favi, že? Rozhodně tenhle super vyhledávač vyzkoušejte.

Zlákal vás internetový vyhledávač Favi.cz k nákupu? Stačí kliknout zde a můžete vybírat: Favi.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: