Elektrický pilník na nehty

21.02.2018 13:07

Každá žena má ráda upravené nehty. A ne vždy je čas zajít si do nehtového studia a nechat si nehty upravit profesionálně.

Já jsem si pořídila a vyzkoušela elektrický pilník na úpravu nehtů z eshopu postovnezdarma.cz. Pilník je vhodný na úpravu nehtů na rukách, nohách i třeba akrylových nehtů.

Pilník je plastový a je na dvě tužkové AA baterie (nejsou součástí výrobku, proto je třeba si koupit vlastní) - je lépe mít baterie nabíjecí, abyste nemuseli myslet na to, jestli máte doma nabité baterie.

Elektrický pilník je z plastu a je dodáván v sadě s 5 nástavci na úpravu nehtů. Barva je bílá, délka 16,5 cm - dobře se s ním pracuje, není široký a dobře se drží. Já mám menší ruce a dobře mi do ruky padne. Doporučuji se s pilníkem trochu seznámit a vyzkoušet si  nástavce třeba na noze, než se s ním naučíte pracovat. Mě třeba dělalo trochu problém upravit si nehty na pravé ruce, protože jsem pravák a tedy držet přístroj v levé ruce, a upravovat nehty na pravé  byl trošku problém, ale myslím, že je jen otázkou cviku, než se naučíte pilník používat. Nečekejte od přístroje výkon jako od profesionálního síťově napájeného přístroje. Protože je pilník na baterie, nemá tak silný výkon, přesto na domácí úpravu nehtů je dostačující, a ve chvíli, kdy se ho naučíte používat správně, budou vaše nehty vypadat opravdu skvěle s minimální námahou.

Elektrický pilník s pěti nástavci na úpravu nehtů se určitě stane pomocníkem ve chvíli, kdy si potřebujeme upravit nehty a není čas svěřit se do rukou odborníků, také se s ním dobře upravují nehty na nohou, takže v létě, kdy nosíme pantofle se určitě stane oblíbenou pomůckou. Na nohách je samozřejmě lépe, když jsou nehty po koupeli ( tedy jsou měkčí a lépe se upravují). Domácí manikůra s elektrickým pilníkem bude jistě odteď hračkou.

Pokud si chcete elektrický pilník koupit, klikněte zde: elektrický pilník na úpravu nehtů

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: postovnezdarma.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: