Elegantní šátek s motivy Paříže zahřeje i ozdobí

04.12.2017 12:46

Elegantní šátek s motivy Paříže.

Tenhle šátek je heboučký a lehoučký jako pápěří, přesto, když si ho uvážete kolem krku krásně zahřeje. Paříž se mi vždycky líbila, proto mám radost, když mám motivy z tohoto krásného města zamilovaných alespoň na šátku.

Materiál šátku je polyester – díky tomu je šátek lehoučký, hebký, jemný, velmi dobře se udržuje ( pere se na nízkou teplotu a je téměř hned suchý), šátek se téměř nemačká, i po celodenním nošení vypadá stále moc dobře.

Rozměry šátku jsou 170 x 80 cm, takže je dostatečně velký jako šál kolem krku, aby vám v zimě nebylo chladno, i jako přehoz přes ramena v teplých letních dnech jako doplněk k lehkým letním šatům.

Barvy na šátku jsou příjemné, růžová je decentní a jemná, hodí se tedy ke spoustě oblečení – je dostatečně výrazný a přitom decentní. Vázat ho lze na různé způsoby.

Tenhle šátek dokáže váš outfit pozvednout, je velmi příjemný, jemný a slušivý. Každá žena, která má ráda elegantní a přitom praktické doplňky by si rozhodně měla pořídit tenhle příjemný lehký šátek s motivy Paříže. S tímhle šátkem kolem krku už vám v zimě nebude chladno a ještě vám bude moc slušet.

Na stránkách www.postovnezdarma.cz kopupíte šátek za dobrou cenu a bez poštovného.

Pokud si chtcete šátek koupit, klikněte zde: šátek s motivy Paříže

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: