Elegantní kabelka pro každou společenskou událost

24.01.2018 15:12

Jednou ze zimních radostí kromě lyžování a sáňkování je i společenská sezóna plná plesů, tanečních čajů, tanečních pro mládež i dospělé, sezóna koncertů vážné hudby a chození do divadel.

A na každý ples a společenskou událost kromě nových šatů kupujeme i nové doplňky – kabelky, šperky a boty. Hlavně kabelky jsou důležité, aby nám ladily k šatům i obuvi, aby se líbily nám i všem kolem nás a aby se do nich vešly nutné věci jako kapesníčky, parfém, pudr, rtěnka-prostě ty naše nepostradatelné holčičí zkrášlovací drobnosti. Výběr kabelek – psaníček je naštěstí dnes už velmi dobrý.

Já bych vám chtěla představit kabelku z eshopu Stoklasa.cz.

Je krásná, lesklá, z eko kůže – a hodí se na každou společenskou událost.

Kabelka je dostatečně velká – 22 x 12,5 x 5 cm – líčidla, parfém, telefon (i větší i phone), kapesníčky, peněženka – to vše se do ní krásně vejde.

Materiál kabelky tvoří vyztužená  Eko kůže (Tvoří ji 2 vrstvy - bavlněný úplet a polyuretan. Jedná se o levnější alternativu přírodní kůže, která se jí svými vlastnostmi v mnoha ohledech vyrovná) – je tedy ze syntetických materiálů a velmi dobře se udržuje – stačí ji otřít hadříkem. Díky vysokému lesku působí velmi elegantně. Měla jsem trochu obavy, jestli nebudou na kabelce vidět otisky prstů, žádný otisk na kabelce nedržel, když jsem měla zpocené ruce, stačilo otřít kapesníčkem a byla zase krásně lesklá.  Vnitřek kabelky tvoří polyesterová podšívka.

Ke kabelce patří odepínatelný stříbrný řetízek a lesklé černé ucho, které lze připnout na patenty. Je tedy pouze vaší volbou, jestli chcete kabelku na rameno s řetízkem, s krátkým uchem ze stejného materiálu jako je kabelka, nebo zvolíte variantu do ruky.

Uvnitř kabelky je malá kapsička (například na platební kartu, nebo zrcátko, nebo třeba na lístek ze šatny, který občas bývá k nenalezení (alespoň u nás, když dá partner lístek do saka, končí vyzvedávání kabátů nervózním prohledáváním všech kapes). Celý vnitřek kabelky je rozdělený na dvě kapsy, rozdělené menší kapsou uzavíratelnou na zip.

Kabelka se zapíná na magnet, nehrozí tedy samovolné otevření.

Lakovaná kabelka – psaníčko se hodí téměř ke všem typům společenského oblečení, ladí krásně i s partnerovým tmavým oblekem.

Pokud si tedy chcete užívat společenskou sezónu – plesy a divadla, a mít přitom všechny potřebné věci sebou v elegantní a nadčasové kabelce, je právě tako kabelka - psaníčko skvělou volbou.

Pokud si chcete koupit kabelku, klikněte zde: Kabelka - psaníčko lakovaná .

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu Stoklasa, klikněte zde: Stoklasa.cz .

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: