Džínová kolekce z Módy Prostějov - sluší všem ženám bez rozdílu věku.

03.11.2021 13:41

Miluju džínovinu.  Možná i proto, že jsem z generace, která ještě zažila končící socialismus a tedy i nutnost nosit oblečení, které zrovna bylo vyrobeno pro český trh. Z dovozu skoro nic. Málokdo měl peníze na džíny, které byly k dostání jen v Tuzexu. Proto jsem byla šťastná, když mi maminka sehnala moje první džíny. Bylo mi 14 let a byla jsem opravdu šťastná. Dovezl je tehdy známý, který jezdil s kamionem do Maďarska. Jak já jsem na ty džíny byla pyšná. Do džínoviny jsem se tehdy zamilovala –byla praktická, džíny šly nosit všude a nevytahovala se kolena, ani se hned neumazaly.

Postupně s uvolňováním režimu a jeho pádem jsme si mohli koupit džínové oblečení ve větší míře.  Džíny a džínové sukně (u kluků nezničitelné džínové bundy) se staly nedílnou součástí našich šatníků.

Láska k džínovému oblečení mi zůstala doposud.  Proto jsem byla moc ráda, když v mém oblíbeném eshopu s módou – Móda Prostějov – věnovali letos džínovině celou jednu kolekci.

Módu Prostějov mám moc ráda. Mám už doma spoustu oblečení od nich – několikery kalhoty, kabátek, a spoustu triček. Všechno jejich oblečení jek totiž slušivé, kvalitní, a hlavně – sedí mi jako ulité. Dřív jsem si myslela, že pokud si chci koupit oblečení, které mi padne, musím si ho nechat ušít. Při vyzkoušeních prvních kalhot z Módy Prostějov jsem pochopila, že tomu tak není. I moje velmi nekonfekční postava se v tomto oblečení cítí příjemně a hlavně – pohodlně.

Z džínové kolekce jsem si vybrala šaty Viol a bundu (kabátek) Ada.

Šaty s dlouhým rukávem byly jasnou volbou. Moc se mi líbí. Šaty nosím moc ráda, ale mám trochu problém s velikostmi. Mám bujnější hrudník a větší bříško – proto musím těmto parametrům přizpůsobit volbu oblečení. Někdy to není jednoduché. Co je mi v horních partiích, to mi dole plandá a naopak.

U šatů Viol jsem viděla na bocích prošitou gumičku, takže je mi jasné, že se skvěle přizpůsobí postavě.

Když jsem šaty doma rozbalila a vyzkoušela, byla jsem nadšená. Šaty jsou lehké, látka je velmi příjemná –a hlavně – je elastická. Postavě se opravdu přizpůsobí, a to prošití na bocích a v ramenou ze šatů dělá slušivé a neuvěřitelně pohodlné. Nikde nic nemačká, nic netlačí.

 Látka je na těle opravdu příjemná a v šatech se cítím moc dobře. Vždycky jsem si chtěla pořídit podzimní šaty, ale nikdy jsem si je nekoupila. Většina šatů na podzim a zimu jsou šaty vlněné, anebo úpletové. Tělo obtáhnou jako housenka a pokud je postava s nedokonalostmi, nevypadá to dobře. Nechtěla jsem vypadat jako housenka. V těchto džínových šatech si rozhodně jako housenka nepřipadám. Jsou moc fajn.

Zipy na bocích vypadají dobře a šaty ozvláštnily. Vypadá to moderně a hezky. Šaty jsou ze super strečového materiálu a postavě opravdu dost lichotí.

Druhý kousek oblečení, který jsem si z džínové kolekce vybrala je džínová bunda – takový spíš kabátek.

Udělala jsem si radost, protože džínovou bundu jsem ještě nikdy neměla. Na podzimní procházky s vnoučky je skvělá.

Džínovina dobře vypadá, dobře se udržuje. Nemusím se tak bát, že když půjdeme s vnuky ven, a otřou se o mě tlapkou, že to bude hned vidět. V tom je kouzlo džínoviny – není na ní úplně všechno vidět.

Kabátek se mi líbil už na obrázku, když ale přišel domů, byla jsem překvapená. Vypadal ještě mnohem lépe. Sepraná džínovina má hezkou tmavou barvu. Bunda je opravdu moderně vypadající a hlavně slušivého střihu.

Bunda je lehká, takže je pohodlná na nošení, přitom ale je poměrně teplá a moc neprofoukne.

Materiál je poměrně dost elastický.

 Zapínání je na zip.

 Kapuce je pro podzimní sychravé počasí skvělá věc.

Co je ale na téhle bundě super, je na zadní části regulace 2 pásky na patent- pokud jste štíhlá, zapnete na první, pokud jste při těle, povolíte si na druhý patent. Bunda tak vždycky vypadá dobře a dělá hezkou postavu. Protože každá z nás občas má období, kdy střídavě trochu přibere, a pak zase trochu zhubne – tahle bunda je pro nás hotový zázrak. Elastická a ještě s regulací – prostě nám to v ní dámy bude vždycky moc slušet.

Bundu nosím moc ráda do města, na nákup, na procházky i na hřiště s vnoučaty. Bunda je velmi univerzální a vždycky dobře vypadá.

Přesně proto mám džínovinu tak ráda.

Na stránkách Móda Prostějov mám vyhlídnuté ještě džíny. Šaty i kabátek mají super barvu a skvěle mi padly, kalhoty jsou tedy nutné – přece je fajn mít padnoucí kalhoty.

Pokud potřebujete obnovit šatník, určitě se podívejte na halenky. Mají spoustu nových vzorů – i tady už mám vyhlídnutých několik kousků.

Velmi se mi líbí i nabídka zimních bund a kabátků. Protože mám ráda modrou barvu, a modrých kabátků moc v obchodech není, i tady už mám svého velkého favorita.

Jak to vidím, já si letos budu Ježíškovi psát, aby mi pod stromeček nadělil oblečení z Módy Prostějov. Je to oblečení kvalitní, slušivé a cítím se v něm velmi pohodlně.

Pokud si chcete prohlédnout sortiment eshopu, klikněte zde: oblečení pro ženy Móda Prostějov.

A na závěr úžasná sleva na všechno zboží z eshopu Móda Prostějov. Stačí zadat v košíku kód JANA20 a odečte se vám 20% z ceny produktu. A to už se vyplatí. Neváhejte a nakupujte, sleva platí jen do 14.11.2021

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: