Do práce, na schůzku nebo na kávu s kamarádkou - v halence z Klingel.cz budete vždy okouzlující

25.07.2018 13:39

Velmi dobře si pamatuji dobu, kdy jsme v předrevoluční době stáli fronty na hezké oblečení. A taky jistou uniformitu – když do obchodu přišly hezké mikiny, nosila je pak polovina města – přišly totiž jen dva druhy, co byly fajn, ostatní byly beztvaré, nemoderní hrůzy, co nikdo nechtěl, ale v regálech to vypadalo, že je zboží dost. Jsem opravdu ráda, že jsem se dočkala doby, kdy si můžu vybírat módu, jaká se mi líbí, a kdykoliv si chci, nebo potřebuji koupit něco na sebe, tak mám jistotu, že nakoupím. A ještě víc jsem ráda, že je možnost nakupovat po internetu. V klidu domova sedím a vybírám. A když mám vybráno, pohodlně čekám, až mi pošťák doveze mnou objednané zboží. Žádné fronty, a výběr ohromný.

Moc ráda si vybírám například v eshopu Klingel.cz . Oblečení zde je kvalitní, velký výběr, a co je pro mne důležité – zajímavé vzory a střihy halenek, šatů i sukní. Mám moc ráda, když si můžu vybírat z velké nabídky zboží, a mám jistotu, že stejnou halenku nenosí v našem městě každý. Žádná žena nechce nosit oblečení, které nosí všechny kamarádky a známé. Chceme být originální a chceme, aby nám to slušelo.

Z eshopu Klingel.cz jsem pro vás k recenzi vybrala halenku Laura Kent a jako módní doplněk ještě krásný šátek.

Halenka Laura Kent námořnická modrá s bílými puntíky je velmi slušivá, je vhodná do práce i na běžné nošení, vypadá elegantně a zároveň se dá nosit i k džínům, je velmi variabilní. (foto klingel.cz)

Halenka má krásný puntíkový vzor v barvách námořnická modrá / bílá, jemný Bubi límec, na kterém je drobná brož ve tvaru brýlí (samozřejmě ji lze sundat), a v lemu rukávů je gumička. Halenka se zapíná na malý knoflík vzadu na krku. Halenka je lehoučká, a velmi slušivá. Díky volnému střihu schovává i nedokonalosti postavy, takže se v ní cítím velmi dobře. Halenka je velmi příjemným a zajímavým oživením šatníku – je decentní a přitom upoutá pozornost. Moc se mi líbí, a podle reakcí okolí vím, že se nelíbí jen mě, ale i ostatním. Halenka lze zařadit mezi základní kousky do šatníku, protože ji lze obléci opravdu pro každou příležitost – na slavnostnější příležitost nebo do práce stačí černé kalhoty, na běžné nošení vypadá skvěle k džínům.

Lehoučký šátek je skvělý jako módní doplněk. Lze ho nosit přes ramena k šatům, nebo na krku.

Šátek je v barevné kombinaci růžové a světlomodré barvy, na boku s Paisley vzorem. Velmi mne překvapilo, jak dobře tahle barevná kombinace spolu může ladit, a jak dobře vypadá. A obzvláště teď, v horkých letních dnech je příjemné, když v podvečer na procházce si jen lehce přehodíte tuhle vzdušnou parádu přes ramena. No, a pokud bude počasí chladnější, bude šátek jako skvělá ozdoba na krku a zároveň vás ochrání před nepřízní počasí. Mně třeba vadí, když mi klimatizace v létě fouká na krk, takže šátky ráda nosím i v létě.

Pokud si chcete koupit halenku, šátek, nebo se podívat na sortiment eshopu, klikněte zde: klingel.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: