Dětský koberec Člověče nezlob se! (s figurkami a kostkou) je skvělý tip na dárek, který bude bavit celou rodinu.

19.11.2022 13:52

 

Venku je ošklivě, je to přesně takové to počasí, kdy je prima zahrát si nějakou deskovou stolní hru. Já mám vnuky ještě docela malé, takže volím takové ty základní hry, u kterých se děti nenudí, protože jsou často „na tahu“. Stejně ale vždycky narazím na jeden problém – pokud dítě právě nehraje, nudí se, různě se kroutí, válí po stole, bělá lumpárny a často shodí figurky. Pak se začnou děti hádat a je to pokažená atmosféra.

Já jsem ale objevila skvělou vychytávku – kobercovou hru Člověče nezlob se! z  eshopu mujkoberec.cz

Lidi, to vám je prima věc!

Rozložíte si na zem kobereček o rozměru 92 x 92 cm.

Na něj postavíte figurky ( jsou větší, a krásně na koberci stojí) a můžete hrát.

 Dětem se to líbí stejně jako mě, a navíc se mohou na zemi usadit tak, jak chtějí, klidně se při hře mohou i převalovat a povalovat, nebo si u toho hopsat – prostě pro děti je to mnohem příjemnější, než hrát na stole. Výhodou je i to, že tady nepadá kostka ze stolu, když někdo hodí poněkud prudčeji.

Koberec je vhodný na každý povrch – má protiskluzový povrch, takže může být i na dlažbě a nebude ujíždět.

I údržba je super. Pokud se náhodou umaže, snadno ho vyčistíte – jako běžný koberec. Pokud jsou na něm drobečky, kobereček vyklepete.

Kobereček nemá klasický vlas, ale malé pevné smyčky (koberec typu bouclé – buklák).

 Ani při běžném vysávání není žádný problém. Kobereček je nízký, kompatibilní i s robotickými vysavači. Běžný robotický vysavač po něm přejede, a nezasekne se na něm – takže uklizeno bez práce.

Pokud máte podlahové vytápění, i pro něj je kobereček vhodný – teplo mu neublíží a skvěle ho propustí.

Záruka na kobereček je dokonce 3 roky!

Stačí prostě kobereček mít na zemi, třeba jako dekoraci v dětském pokoji. A když je nálada na hraní her, postavíte na kobereček figurky a můžete hrát.

K figurkám a kostce je dodáván malý plátěný sáček, do kterého jsou figurky uložené, pokud se nehraje.

Hraní na koberečku nás doma všechny moc baví. Děti jsou spokojené, že nemusí sedět spořádaně u stolu (to je super hlavně pro ty nejmenší hráče). Jediný problém tak mám občas já, pokud hrajeme delší dobu, rozsedím se a špatně se mi zvedá. I to je ale pro děti zábava – hrajeme pak hru „zvedni babičku“ a děti se u toho baví.

Pokud hledáte tip na prima vánoční dárek, určitě vyzkoušejte tohle koberečkové Člověče nezlob se. Zábava je při hře zaručena.

Záruka na koberec 3 oky

Doprava zdarma (včetně vrácení)

Garance nejnižší ceny

Materiál : Polyamid

Výška vlasu - nízký - 1 - 4 mm

Podklad: protiskluzový

Velikost 92 x 92 cm

Kobereček si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: hrací koberec Člověče nezlob se! s  hracími figurkami a kostkami.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: