Darujte svým blízkým na cesty andělskou ochranu - talisman pro štěstí na každou cestu autem.

06.11.2019 09:16

Čím dál častěji vídám řidiče s telefonem v ruce za jízdy, nebo řidiče nevěnující se řízení tak, jak by měli – ono při jízdě ladit rádio nebo zadávat do navigace nějaké údaje, nebo nedejbože číst a psát sms zprávy, není moc bezpečné. Já vím, nesmí se to –ale vědí to i ti řidiči? Jasně, vědí,ale tak nějak jsou přesvědčeni, že když už ten stejný pohyb a věc dělali předtím mockrát, nic se přece nemůže stát. Ale ono může. A často taky stane. Mně osobně se stala příhoda, kdy u mě byla těhotná dcera na návštěvě a odjížděla s tím, že mi zavolá. Volala za 10 minut, tak jsem se smála –co tady zase zapomněla. Nezapomněla nic, volala mi, že měla autonehodu, protože její malé auto přehlédl řidič náklaďáku vyjíždějícího z vedlejší silnice – nevěnoval se totiž řízení,ale ladil si rádio. Naštěstí nehoda dopadla celkem dobře, odneslo to „jen“ auto.Dcera byla jen pomlácená, nic vážného,ale mrazí mě z toho dodnes. A bylo to pouhých 10 minut.

A protože věřím v sílu talismanů, rozhodla jsem se všem svým milým do auta takový ochranný talisman pořídit. Vybrala jsem úžasný, designově vyvedený a velmi vkusný talisman. Je to nádherný malý kovový anděl MOORYS, který je vyroben přímo pro motoristy. Je totiž určen k umístění na větrací mřížku automobilu. Je tedy stále v zorném poli řidiče(spíše ho vidíte periferně), ale nijak neruší a nerozptyluje jako různé dekorační předměty zavěšené na zpětném zrcátku. Spousta řidičů má na zrcátku pověšené plyšové hračky, růžence, vonné stromečky, plastové hračky – a všechny tyhle věci se při jízdě hýbou a rozptylují. 

MOORYS anděla stále vnímáte periferním viděním, takže kdykoliv vás napadne sáhnout po rádiu, nebo po zvonícím telefonu, budete chtít hledat něco v tašce, anebo se otočit na děti – vždycky vám oči padnou na MOORYSea uvědomíte si, že „tohle ne“…A to je skvělé. Každá věc, která vám na silnici připomene, že nejste nesmrtelní,a že na vás doma čekají vaši blízcí, a že váš anděl strážný nemusí být ten den zrovna ve formě.Každé takové upozornění je moc fajn. Nikdy totiž nevíte, co se může stát, kdo jede proti vám –a třeba si taky zrovna s někým povídá v telefonu nebo se ohýbá pro něco, co mu spadlo.

Anděl MOORYS je český výrobek z kreativní dílny Terezy Moreové(proto MOORYS). Anděl je opravdu povedený, velikost je tak akorát, takže na mřížce vypadá báječně, není ani moc velký, ani moc malý. Talisman anděl MOORYS je vkusný, a moc se mi líbí. Mám z něj radost, kdykoliv si sednu do auta. A jako u každého talismanu, většina z nás věří, že ho talisman ochrání a přinese mu štěstí. A kdo by na cestě přinesl více štěstí, než strážný anděl – a takovým talismanem MOORYS anděl rozhodně je.

MOORYS, strážný anděl řidičů, talisman propracovaný do posledního detailu bude určitě ozdobou vašeho auta. Vyráběn je ve třech barevných variantách – měděné, starostříbrné a zlaté. Hodí se do každého interiéru auta. Já se svým talismanem MOORYS opravdu chlubím. Moc se mi totiž líbí. A líbí se nejen mně, pochvalně se o něm vyjadřují ženy i muži. A co je ještě moc fajn – z každého koupeného anděla MOORYS jde příspěvek 50 Kč Dětské dopravní nadaci, která pomáhá dětem, které při nehodě přišly o rodiče.

Protože mi opravdu na mých blízkých záleží, a věřím v sílu talismanů, koupím MOORYS anděla do auta všem členům své rodiny. Ochrany není nikdy dost. Vždycky totiž nad námi visí ono pověstné „co kdyby“. U nás pod vánočním stromečkem budou letos ochranní andělé – talisman do auta.

Pokud si chcete anděla také koupit, klikněte zde: MOORYS talisman do auta

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: