Darujte maminkám ke Dni matek dárek od srdce - takové jsou dárky z Čistého dřeva

23.04.2019 11:44

 

Druhá květnová neděle patří všem maminkám – slavíme Den matek. Letos tenhle krásný svátek připadl na 12.5. ,a my máme možnost maminkám vyjádřit svou lásku dárečkem.

Já mám ráda dárky od srdce, dárky spíše přírodní, tak jsem hledala, čím bych mamince udělala radost.  A protože mám moc ráda dřevo, navštívila jsem eshop cistedrevo.cz. Nakupuji tady moc ráda, vyberu si vždycky a mám z nákupu moc dobrý pocit. A proto i vám přináším pár tipů na dárky pro maminky.

Dřevěný kávomlýnek.

To je moje volba číslo jedna. Tenhle kávomlýnek dám mamince moc ráda. Obě milujeme dobrou kávu, a také její vůni. A možná taky trošku z nostalgie. Vždycky, když vidím mlýnky na kávu, vzpomenu si, jak děda sedával ve staré kuchyni a na dřevěném kávomlýnku mlel kávu a povídal si přitom s babičkou, maminkou, nebo s námi vnoučaty. Celou kuchyní voněla krásně mletá káva a ozývalo se jemné vrrz,vrrz při každém otočení kličkou. Atmosféra v kuchyni byla rázem příjemná, laskavá a voňavá. Pak děda vysypal z dřevěného šuplíčku namletou kávu a uvařil všem po šálku dobré černé a voňavé kávičky (jak říkával). Jeho mlýnek byl už za ta léta kávou celý voňavý. Tenhle mlýnek je nový, krásně voní dřevem a vůni kávy si teprve musí do sebe natáhnout. Nevrže, ale krásně a jemně mele kávu.  Doufám, že pokaždé, když si maminka půjde připravit čerstvě namletou kávu, bude mít stejně krásný pocit plný vůně a vzpomínek, jako mám já. A ve chvíli, kdy nebude zrovna mlet, bude mít v kuchyni nádhernou dekoraci.

Pokud chcete mlýnek koupit, klikněte zde: dřevěný kávomlýnek světlý

 

Další tip na dárek pro maminku je dřevěná šperkovnice

Šperkovnice je z borovicového dřeva, a krásně voní. Tvořena je šuplíčkem na šperky nebo jiné poklady a zrcadlem. Je malá, takže se vejde i na noční nebo kosmetický stolek. Je z čistého, neošetřeného dřeva, můžete ji tedy mamince nějak dozdobit – je vhodná k malování, ke zdobení ubrouskovou metodou, k polepení slaměnými nebo dřevěnými ozdobami, kvítky – prostě můžete do jejího zdobení vložit i kus sebe. A pokud nejste výtvarně zdatní, stačí na zadní stranu zrcadla nalepit hezkou fotku. Anebo dát mamince šperkovnici neozdobenou, i taková je krásná. A maminka si ji může sama dozdobit podle vlastní představy. Pokud chcete na šperkovnici vygravírovat nápis nebo obrázek, na eshopu cistedrevo.cz vám rádi vyhoví. 

Pokud chcete koupit šperkovnici, klikněte zde: Dřevěná šperkovnice

 

Dalším tipem na dárek je dřevěný organizér se srdíčky.

Dřevěná skříňka se 2 přihrádkami vyrobená z voňavého borovicového dřeva. Laserem vyříznuté ozdobné srdíčko.

   

Organizér koupíte po kliknutí zde: dřevěný organizér se srdíčky

 

Dalším tipem na dárek je nádherná dřevěná bedýnka z opalovaného dřeva.

Bedýnka je ze smrkového dřeva a je zdobená opálením. Bedýnka má výřez, díky kterému ji můžete snadno přenášet, bedýnky lze i skladovat na sebe. Mohou sloužit jako dekorace, nebo k přenášení – nosnost mají až 20 kg. Nemusíte tedy nákup mít v autě v plastových nevzhledných taškách, ale v praktických voňavých bedýnkách, ve kterých nákup i snadno přenesete domů. Rozměry : 30x 30x 35 cm.

Bedýnku můžete koupit po kliknutí zde: Bedýnka z opáleného smrkového dřeva

 

Pokud vaše maminka ráda vaří, určitě ji potěší mlýnek na koření. Já jsem vybrala přírodní, na eshopu mlýnek můžete koupit i v různých barvách (modrá, bílá, černá..)

Mlýnek je z bukového dřeva, osazený kvalitním kovovým strojkem na mletí. Ošetřený je lakem (samozřejmě zdravotně nezávadným). Vaření a dochucování jídla se tak stane radostí – čerstvě namleté koření krásně voní a má intenzivní chuť. Rozměry mlýnku 24 x 5,5 cm.

Pokud chcete mlýnek koupit, klikněte zde: Mlýnek na koření přírodní

 

Maminky mají rády vzpomínky. Proto jim jistě uděláte radost fotorámečkem s fotkou. Ať už vaší, nebo dětí, vnoučat, nebo třeba tu svatební maminky s tatínkem – v krásném dřevěném rámečku bude vypadat báječně. Rámečky můžete vybírat z různých rozměrů a typů. Já jsem vybrala stolní rámeček, můžete vybrat ale i klasický na zavěšení na zeď. Rámeček je z voňavého borovicového dřeva, na rozměry fotografie 13,5 x 8,5 cm, rozměry rámečku jsou 14 x 19 x 1 cm. Opět je zde možnost k dozdobení nebo dobarvení rámečku podle vlastní fantazie, samozřejmě si můžete nechat i něco vygravírovat přímo na eshopu čisté dřevo..

Pokud chcete rámeček koupit, klikněte zde: dřevěný stolní fotorámeček

 

A posledním mým tipem na dárek pro maminky ke dni matek je servírovací stolek do postele.

Maminka se o nás stará každý den. Je fajn jí to občas oplatit, a překvapit ji třeba snídaní do postele. Ať už je to voňavá káva, nebo džus a musli s jogurtem, vždycky bude mít maminka radost. A můžete si tak společně užít snídani, kterou jste mamince připravili pro radost, a přitom si povídat o něčem hezkém. Takový příjemný start do krásného dne je určitě moc fajn. Stolek má rozměry 30 x 50 x 27 cm, hmotnost 910 g – je tedy lehký, a přitom stabilní, a vejde se na něj talíř s konvičkou, sklenicí, nebo dva velké talíře. Já jsem vybrala stolek nelakovaný z voňavého borovicového dřeva, protože je vhodný k dozdobení, vybírat ale můžete i v jiných barvách. Pokud chcete na stolek nechat vygravírovat nápis nebo obrázek podle vašeho přání,  na eshopu cistedrevo.cz vám rádi vyhoví.

Pokud chcete stolek koupit, klikněte zde: servírovací stolek do postele

 

Tipů na dárky je na eshopu cistedrevo.cz spousta. Vybere si určitě každý z nás. 

Mně se moc líbí, že můžu daný výrobek buď darovat hned, nebo si ho mohu ozdobit podle vlastních představ a vložit tak do každé věci i kus svého srdce. A takové dárky mívají maminky nejraději. Ty od srdce, z lásky. A pokud máte pocit, že nejste tak zruční, abyste sami dárek ozdobili, můžete si nechat na výrobek cokoliv vygravírovat. Na eshopu Čisté dřevo vám rádi vyhoví a ozdobí za vás dřevěný výrobek nápisem, nebo obrázkem podle vašeho přání.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: eshop Čisté dřevo

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: