Darujte k vánocům výrobky s vašimi domácími mazlíčky. Trička, mikiny, hrnečky, plecháčky i fotoobrazy -z každého výrobku je přispíváno na hendikepovaná zvířata.

28.11.2020 13:51

 

Pawshirt.cz

 

Máte v rodině nějakého milovníka zvířat? Určitě ano. U nás v rodině se to tedy milovníky zvířat jen hemží. My jsme měli pejska, syn hada, prostřední dcera je taky pejskař, nejstarší dcera bydlí na vesnici - ti mají kočky, psa, andulky a fretky.

Všichni ty svoje mazlíčky milujeme a mazlíme se s nimi. Zvířata jsou většinou našimi společníky, poslouchají naše stesky a radosti, a když je nám smutno, stačí si je jít pohladit, a jako by ten dotyk zvířecí srsti z nás smýval všechny problémy.

Já třeba když jsem cokoliv dělala, měla jsem naší malou asistentku Betty stále pod nohama. Ráda jsem si s ní povídala, práce mi pak šla tak nějak lépe od ruky. Ani v zimě mi nikdy nebylo chladno na nohy (a že je mám jinak pořád studené) – v nohách mi totiž na gauči vždycky ležel pes. Dcera zase má andulky, které už umí zapískat melodii, a taky fretky – jen dívat se na ně, jak s vnukem vyvádějí je velmi osvěžující, a vždycky mám hned lepší náladu.

Zvířata nás prostě provázejí životem, a jako mazlíčky je milujeme.

Pokud máte v rodině taky milovníka zvířat, nebo vy sami máte doma zvířecího domácího mazlíčka, určitě se mrkněte na eshop pawshirt.cz.

Tenhle eshop je pro všechny milovníky zvířat a majitele domácích mazlíčků přímo stvořený.

Svého domácího mazlíčka si tady můžete nechat natisknout na tričko, na mikinu, na hrnek, na plecháček, nebo si nechat vyrobit fotoobraz. I dětská trička tady mají. A protože žijeme v době rouškové – na výběr mají i spoustu roušek s motivem zvířat.

Prostě si jen vyberete produkt, který vás zaujme, a pak už jde vše jednoduše. Nahrajete fotku svého mazlíčka a napíšete jeho jméno.

Na výběr jsou 3 motivy – spasitel, vévoda, nebo svatoušek.

S výrobou vámi zvoleného produktu vám na stránce pomůžou – pomohou vám vybrat vhodný obrázek, pokud si nejste jisti. Ne každý obrázek je totiž na fotku vhodný, proto můžete poslat několik fotek, a na eshopu vám pomohou a poradí s výběrem. Obrázek vám překreslí, a pokud si to přejete, pošlou vám ho před tiskem ještě ke konzultaci. Samotná výroba netrvá déle než tři dny.

U triček a mikin ještě je třeba zvolit správnou velikost – velikostní tabulku najdete po kliknutí zde: trička a mikiny velikostní tabulka

Velikosti jsou od XS až do 3XL.

Hrnečky

Plecháčky

Fotoobraz

Roušky

Dárky s motivem zvířecích mazlíčků určitě vždycky potěší. Uděláte spoustu radosti a ještě přispějete na dobrou věc – z prodeje každého produktu posílají 20 Kč na projekt, který podporuje zvířátka s nějakým hendikepem.

Všechno zboží je skladem, tedy připraveno k odeslání, od 999 Kč je doprava zdarma.

Pokud si chcete nějaký fajn produkt se zvířecím mazlíkem koupit, nebo si chcete prohlédnout  eshop, klikněte zde: eshop pawshirt.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: