Dárky pro z eshopu Pivní fanda udělají radost každému milovníkovi piva. Dárky pro pivaře vyráběné v Čechách. Recenze

26.10.2023 13:58

 

Protože do vánoc zbývá už méně než 60 dní, je na čase pomalu začít hledat tipy na vánoční dárky.

Já mám ráda dárky osobní – od srdce. Takové ty dárky, které udělají obdarovanému opravdu velkou radost. Takový ten dárek, co zahřeje u srdce a na tváři vykouzlí úsměv.

Sehnat takové dárky je ale někdy celkem těžké. Aby byly neokoukané, originální a vyjadřovaly i to, co má obdarovaný rád.

Hledala jsem tentokrát tip na dárky pro muže. Hlavně pro tatínka a syna.

Protože Češi jsou národ „pivařů“, a u nás doma to platí také, vybrala jsem oběma dárek s tématikou piva.

Synovi tričko, a tatínkovi ponožky. Na eshopu Pivní fanda můžete vybírat z nabídky pánských a dámských triček, mikin, ponožek i otvíráků na pivo. Jak název napovídá, vše s tématikou piva.

 Dokonce na trička můžete nechat natisknout i jméno milovníka piva - osobnější pak už dárek snad ani být nemůže.

Pivo je český národní nápoj. My, Češi jsme na něj hrdí. Proto si myslím, že právě tato trička a další produkty udělají pod stromečkem radost.

Výrobky z eshopu Pivnifanda.cz jsou vyráběny v Čechách, v malé dílně v podhůří Beskyd. Je vidět, že všechna trička, mikiny, ale i ponožky jsou vyráběny s láskou k pivu. Potisky jsou originální a vtipné.

Trička jsou vyrobena ze 100% bavlny. Jsou velmi příjemná na dotek i na nošení. Mají silikonovou úpravu a gramáž 160 g/m2 – díky tomu krásně drží tvar a nevytahují se. Proto sedí každé postavě. Nemusíte se tedy bát, pokud vaše bříško má už takový ten „pivní tvar“ – tričko se nevytahuje a sedí skvěle.

Potisk triček je velmi kvalitní (a vtipné motivy).

Všechny motivy a nápady pro potisk triček si u Pivního Fandy vymýšlejí a vyrábějí sami. Díky tomu zaručí 100% kvalitu tisku. Tisk drží barvy celé roky, nepraská a je nepřehlédnutelný.

Všechna trička jsou potištěna v malé dílně v podhůří Beskyd – každý výrobek od Pivního Fandy je tedy český!

Kvalitu potisku a trička jsem zkoušela opravdu poctivě. Trička jsou ušita dobře – nikde nenajdete křivé švy, ani nikde „nečouhají“ nitě. Na co jsem byla zvědavá – jestli se tričko nezačne po pár vypráních stáčet. To mi totiž strašně vadí, protože taková trička pak nevypadají oblečená dobře. Zvolila jsem tedy celkem drsný test, abych vyzkoušela kvalitu trička a potisku a tričko jsem vyprala 10x za sebou na doporučený program. A výsledek? Tričko vypadá pořád stejně!

Je tedy fakt, že na černé tričko používám prací gel na černé prádlo – to doporučuji i vám. A je vždycky fajn u triček s potiskem prát je naruby – potisk se tím šetří. To jsem udělala a tričko je pořád jako nové. Pak jsem ho dala synovi na nošení a poprosila, aby tričko nosil opravdu intenzivně. Po měsíci triko stále skvěle drží – takže kvalita je opravdu taková, jakou výrobce slíbil, jsem maximálně spokojená! A syn také, protože na každé párty a posezení s přáteli mu všichni tričko chválí.

Tričko s potiskem Den bez piva je jako … jsem vybrala v černé barvě, na eshopu ho mají v 5 barevných provedeních.

Pivní ponožky mám dvoje – v černé a šedé barvě.

Materiál je 80 % polyester a 20% elastan.

Ponožky jsou v univerzální velikosti.

Díky elastanu se dobře oblékají, nikde netlačí. Důležité pro mě je, aby po vyprání ponožky zůstaly stejné – aby se nesrazily. Už se mi totiž stalo, že po vyprání se ponožky srazí o velikost i více, a pak jsou z pánských rázem dámské. U těchto ponožek se mi to nestalo – při dodržení teploty praní 30°stupňů jsou ponožky stále stejně velké.

Potisk je vkusný a hezký. Já jsem vybrala ponožky s celoplošným potiskem, pobavily mě ale i ponožky s nápisem na chodidlech „Jestli tohle čteš, dones mi pivo“.  Vtipné.

Pivní ponožky najdete zde: pivní ponožky

 

Samotný nákup na eshopu dopadl také na jedničku. Komunikace je rychlá a příjemná. Doručení bylo bleskurychlé, do maximálně tří pracovních dnů máte zboží doma. Já ho měla dokonce hned za dva dny. Velmi oceňuji, že doprava není s Českou poštou – mám ráda eshopy, kde se mohu poště vyhnout.  Zásilkovna a Z-Boxy jsou pro mě ideální k vyzvednutí.

Platit můžete platební kartou, bankovním převodem, ale klidně i dobírkou.

No, a na závěr tedy malé shrnutí.

 Pokud máte doma nějakého „pivaře“, doporučuji vám vybrat pro něj na vánoce dárek z eshopu Pivnifanda.cz.

S nákupem jsem byla velmi spokojená, zboží mají originální a hezké.

Potisky jsou kvalitní a velmi vtipné. Jsem moc spokojená i s kvalitou materiálu. Prostě – Zlaté české ručičky.

 Je vidět, že když se něco dělá s láskou, dobře to dopadne. Myslím, že do tohoto eshopu se budu ráda vracet.

A jen tak na závěr: na eshopu momentálně běží ještě pár dní akce se slevou 20% na vše! To už je opravdu slušná úspora.

Pokud tedy chcete nakoupit dárky, které udělají radost každému pivaři, v tuto chvíli se vám nákup velmi vyplatí. A s tímhle „měkoušem“ budete mít pod stromečkem určitě úspěch.

Pokud si chcete prohlédnout tričko, jaké jsem vybrala synovi, klikněte zde: Tričko s potiskem Den bez piva je jako…

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Pivní Fanda

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: